Ciorbă cu carne de miel

Share

Ciorba cu carne de miel este o rețetă culinară foarte gustoasă, răcoritoare și ușor de preparat.

Ciorbă cu carne de miel

Ciorba cu carne de miel este gata în mai puțin de 90 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru opt porții.

Ingrediente pentru ciorbă cu carne de miel:

  • carne de miel
  • un ou
  • o cutie de roșii in bulion, cubulețe
  • o mână de orez
  • 3 morcovi
  • ½ rădăcină de țelină
  • un ardei gras, de orice culoare
  • un păstârnac
  • 2 legături de lobodă verde
  • o legătură de leuștean
  • o legătură de ceapă verde
  • o legatură de untișor
  • un litru de borș proaspăt
  • sare

Mod de preparare pentru ciorbă cu carne de miel:

  • Curățați bine carnea cu apă rece, eliminând pielița și grăsimea.
  • Puneți carnea la fiert într-o oală, până dă într-un clocot, apoi o spălați din nou și o puneți iarăși la fiert, să clocotească.
  • Tocați mărunt morcovii, ardeiul gras, păstârnacul, țelina, ceapa verde și le adăugați în oala cu carne.
  • Spălați loboda și untișorul, apoi le opăriți în apă clocotită, după care scurgeți apa și le tocați mărunt.
  • După ce au fiert legumele, adăugați și orezul, apoi borșul și roșiile cubulețe.
  • La final, adăugați loboda și untișorul și lăsați ciorba să mai dea în câteva clocote.
  • Bateți un ou și îl adăugați deasupra în oală, încât să se facă zdrențe.
  • Tocați mărunt leușteanul.
  • La servire, presărați desupra leuștean tocat…

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news