Ciuperci cu cimbru și Parmezan

Share

Ciupercile cu cimbru și Parmezan reprezintă o rețetă culinară ușoară, care poate fi preparată cu orice ocazie.

Ciuperci cu cimbru și Parmezan

Ciuperci cu cimbru și Parmezan vor fi gata în circa 25 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții.

Ingrediente pentru ciuperci cu cimbru și Parmezan:

  • 680 g ciuperci Champignon feliate subțire
  • 2 linguri de cimbru uscat
  • ¼ cană de Parmezan ras
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 3 căței de usturoi, tocați mărunt
  • ¼ suc de lămâie proaspăt
  • 3 lingurițe ulei de măsline + încă puțin pentru uns
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru ciuperci cu cimbru și Parmezan:

  • Încingeți cuptorul la 190ºC și ungeți cu ulei o tavă.
  • Așezați feliile de ciuperci într-un singur strat.
  • Adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, coaja de lămâie rasă, usturoiul, cimbrul și Parmezanul ras; presărați sare și piper după gust, apoi amestecați totul bine.
  • Lăsați la cuptor pentru 12-15 minute sau până când se pătrund ciupercile, amestecând ocazional…
  • Serviți cald.

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news