Fajita de carne de vita

Share

Fajita de carne de vita este o reteta culinara care imbina mai multe tipuri de arome, fiind ideala la intalnirile cu prietenii organizate acasa sau la mesele pregatite pentru familie.

Fajita de carne de vita

Fajita de carne de vita va fi mai savuroasa daca se va marina peste noapte intrucat va avea un gust si mai intens. 

Ingrediente:

  • 4 cotlete de vita
  • 150 ml smantana
  • 8 lipii tortilla
  • sos de fasole neagra
  • salata mexicana
  • legume calite
  • guacamole

Ingrediente pentru marinada:

  • 4 catei de usturoi
  • sucul de la 6 limes
  • oregano
  • chimion
  • piper negru
  • coriandru

Mod de preparare pentru fajita de carne de vita:

  • Fajita de carne de vita se prepara repede si usor, rezultatul fiind unul fraged si foarte aromat. Se vor amesteca ingredientele necesare prepararii marinadei, dupa care se va adauga carnea de vita si se va lasa totul la marinat pret de cel putin o ora, la rece.
  • Se va incinge gratarul si se vor praji bucatile de carne pret de trei minute pe fiecare parte, apoi se va lasa totul sa se odihneasca pret de cinci minute.
  • Dupa aceea, se va taia totul in fasii groase.
  • Pentru fajitas se vor incalzi lipiile pe gratar, dupa care se vor unge cu sos de fasole neagra si se vor pune cateva bucati de carne, legume calite, salata mexicana, guacamole si smantana…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news