Foietaj umplut cu pui

Share

Foietajul umplut cu pui este o reteta culinara mai speciala, o gustare inedita, satioasa si usoara in acelasi timp.

 Foietaj umplut cu pui

Foietajul umplut cu pui se prepara usor, daca se respecta cativa pasi.

Ingrediente pentru foietaj umplut cu pui:

  • 600 grame piept de pui
  • 500 grame foietaj rece
  • 450 grame ceapa taiata
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 linguri seminte de pin
  • 1 lingura de scortisoara
  • 1 lingura suc de lamaie

Mod de preparare pentru foietaj umplut cu pui:

  • Se va cali ceapa, apoi se va cali si puiul pret de cinci minute.
  • Se vor amesteca semintele de pin, scortisoara, sucul de la o lamaie, sarea si piperul si se vor tine la foc mic pana se evapora lichidul.
  • Se va da foietajul prin faina si se va decupa in cercuri de opt centimentri, umezindu-le marginile.
  • Se vor umple cu cate o lingura de carne in mijloc si se vor impaturi marginile, prinzandu-se in trei locuri…
  • Se vor unge cu ulei de masline si se vor da la cuptor timp de 20 de minute.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news