RETETE

Retete culinare pentru toate gusturile. Prin aceste retete va puteti diversifica meniul, ii puteti surprinde pe cei dragi cu mancaruri noi savuroase sau deserturi foarte gustoase. Retete diversificate, atat pentru zilele obisnuite, cat si pentru ocazii. Aceste retete sunt usor de preparat, rapide si create din ingrediente la indemana oricui.

Lasagna usoara

Lasagna usoara reprezinta o reteta italiana savuroasa, consistenta, care poate fi servita cu orice ocazie alaturi de cei dragi.

Carne de pui cu susan

Carne de pui spaniel reprezinta o reteta culinara delicioasa, usoara si savuroasa, o mancare ce nu necesita foarte mult timp de preparare.

Chiftele cu carne de vita si cartofi

Chiftelele cu carne de vita si cartofi reprezinta o reteta culinara satioasa, ce poate fi preparata atat pentru pranz, cat si pentru cina.
Prajitura Ambasador, cel mai gustos desert

Prajitura Ambasador, cel mai gustos desert

Prăjitura Ambasador reprezintă un desert excepțional, care le va cuceri chiar și pe cele mai pretențioase persoane. Este atât de savuroasă, încât nimeni nu se va abține să nu se delecteze cu gustul său...

Tortilla din cartofi și ouă

Tortilla din cartofi și ouă reprezintă o rețetă ușor de preparat, destinată mesei de prânz sau cinei.Tortilla din cartofi și ouă este gata în circa o oră. Este foarte gustoasă și se consumă caldă,...

Briose cu sunculita si cascaval

Briose cu sunculita si cascaval reprezinta o reteta rapida, usoara, ideala pentru o gustare practica intre mese sau pentru un mic dejun savuros.
Cea mai buna reteta de bomboane Raffaello de casa! Presupune doar de cinci ingrediente

Cea mai buna reteta de bomboane Raffaello de casa! Presupune doar de cinci ingrediente

Bomboanele Raffaello sunt extrem de cunoscute și preferate de persoane din întreaga lume. Și nu este de mirare!Cine poate rezista acestor bomboane al căror gust deosebit este oferit de crema cu aromă de vanilie...

Ciorba de burta

Ciorba de burta este o reteta care se poate prepara cu burta de vita care nu este prefiarta, spalandu-se bine inainte spre a scoate mirosul, cu ajutorul bicarbonatului de sodiu, dupa care se da in clocot de trei ori, schimband de fiecare data apa.

Cozonac impletit cu ciocolata si cirese

Cozonacul impletit cu ciocolata si cirese este o reteta fina si aromata, care se prepara fara dificultate.   Cozonacul impletit cu ciocolata si cirese are un gust minunat datorita combinatiei de aluat pufos cu umplutura...

Drob de miel – rețetă tradițională

Drobul de miel este nelipsit dintre bucatele tradiţionale de la masa de Paşti, alături de ouăle roşii şi cozonacul pufos cu nucă. Multe gospodine prepară drobul din măruntaiele de porc sau de pasăre. Eu...

Cele mai noi stiri

error: Alert: Content is protected !!