RETETE

Omleta cu sparanghel, ton si ceapa verde

Omleta cu sparanghel, ton si ceapa verde

Omleta cu sparanghel, ton si ceapa verde este o reteta sanatoasa, care va fi gata in doar 15-20 de minute.   Omleta cu sparanghel, ton si ceapa verde reprezinta o alternativa savuroasa la reteta pentru omleta clasica. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru 4 portii. Ingrediente pentru omleta cu sparanghel, ton si ceapa verde: Pentru omleta: 1 mana ...

Read More »

Cea mai bună rețetă de ketchup

Cea mai bună rețetă de ketchup

Ketchup-ul este un ingredient nelipsit din bucătăria unei gospodine și cu siguranță un sos delicios pentru cei mici. Este des folosit pentru burgeri sau hotdog, este excelent adăugat pe pizza și se asortează perfect aproape oricărui tip de mâncare. Se găsește în mai multe variante, de la cele procesate, până la cele bio. Majoritatea sosurilor de ketchup care se găsesc ...

Read More »

Rețeta cocovan – Coq au vin

Rețeta cocovan - Coq au vin

„Coq au vin” sau, pe românește, cocoș în vin este o rețetă clasică din bucătăria franceză. La origine, acesta este unul dintre cele mai vechi preparate țărănești ale Franței. Indiferent de când provine această rețetă, rezultatul este unul nemaipomenit de gustos și savuros. Reteta coq au vin se bucură de un mare succes și în țara noastră, fiind una dintre ...

Read More »

Prajitura Ecler fără coacere

Prajitura Ecler fără coacere

Prajitura Ecler fără coacere reprezintă un desert cremos, în straturi, ușor de preparat pentru orice ocazie. Prajitura Ecler fără coacere este foarte gustoasă și are un aspect festiv. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru o tavă cu dimensiunile de 23×33 cm. Ingrediente pentru prajitura Ecler fără coacere: Pentru umplutură: 100 ml de budincă instant de vanilie, preparată conform ...

Read More »