RETETE

Cozonac secuiesc

Cozonac secuiesc

Cozonacul secuiesc reprezintă un desert savuros pe care îl puteți prepara cu orice ocazie, mai ales când doriți să îi surprindeți pe cei dragi cu un preparat deosebit. Cozonacul secuiesc va fi gata în circa două ore. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru șase bucăți. Ingrediente pentru cozonac secuiesc: 750 g făină 100 g de unt topit 300 ...

Read More »

Pulpe de pui cu dovleac si nuci

Pulpe de pui cu dovleac si nuci

Pui cu dovleac si nuci la tava este o reteta culinara care imbina aromele dulci cu cele fragede si mai indraznete, o mancare ideala oricarei ocazii, fie ca este vorba despre o seara petrecuta cu prietenii, fie ca este vorba de o masa mai festiva.

Read More »

Clatite insiropate cu frisca si capsuni

Clatite insiropate cu frisca si capsuni

Clatitele insiropate cu frisca si capsuni pot fi consumate la micul dejun, ca o simpla gustare aromata ori sub forma de desert. Clatitele insiropate cu frisca si capsuni reprezinta o alternativa fata de cele clasice, intrucat contin sirop de capsuni si frisca vanilata, o combinatie al carei gust va va cuceri. Ingrediente pentru clatite insiropate cu frisca si capsuni: 450 g ...

Read More »

Dulceata parfumata de trandafiri

Dulceata parfumata de trandafiri

Dulceata parfumata de trandafiri preparata in stil traditional are un gust cu totul deosebit, foarte bun si aromat. Dulceata parfumata de trandafiri este usor de facut si reprezinta modalitatea perfecta de a va delecta cu un desert senzational. Ingrediente pentru dulceata parfumata de trandafiri: 1 kg zahar granulat 150 g petale de trandafiri pentru dulceata, curatate de partea alba 1 ...

Read More »

Pandişpan simplu și pufos

Pandişpan simplu și pufos

Pandişpanul este folosit adesea drept blat de tort sau pentru substrat pentru diferite prăjituri. Oricum l-ai combina, pandişpanul va rămâne soluţia cea mai la îndemână şi uşoară de preparare a unui mic desert. Timp de preparare: 1 h Ingrediente – 5 ouă – 5 linguri ulei – 150 g făină – 250 g zahăr – 1 praf de sare – ...

Read More »