RETETE

Sos verde in stil mexican

Sos verde in stil mexican

Sosul verde in stil mexican este iute, aromat, si se poate asocia cu foarte multe mancaruri. Sosul verde in stil mexican reprezinta o combinatie cremoasa pe baza de avocado, condimente naturale, verdeturi proaspete si fistic. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate de aproximativ 470 ml. Ingrediente pentru sos verde in stil mexican: 1 avocado 1 ardei iute jalapeño 2 ...

Read More »

Clatite pufoase din porumb dulce

Clatite pufoase din porumb dulce

Clatitele pufoase din porumb dulce reprezinta alegerea perfecta daca doriti sa incercati o reteta noua de clatite, care pe langa gustul savuros, au si un aspect senzational. Clatitele pufoase din porumb dulce se pot consuma la micul dejun, sub forma de gustare intre mese, ca desert sau aperitiv la mesele festive. Va prezentam cum puteti pregati patru portii delicioase. Ingrediente ...

Read More »

Roșii umplute cu quinoa și brânză de vaci

Roșii umplute cu quinoa și brânză de vaci

Roșiile umplute cu quinoa și brânză de vaci reprezintă o rețetă sănătoasă. Acestea se prepară ușor și au un aspect festiv, dar și gust delicios. Roșiile umplute cu quinoa și brânză de vaci se pot consuma ca atare sau drept garnitură la fripturi sau la alte feluri de mâncare. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru șase porții. Ingrediente pentru roșii ...

Read More »

Păstăi de fasole sotate cu oregano

Păstăi de fasole sotate cu oregano

Păstăile de fasole sotate cu oregano reprezintă o rețetă culinară foarte gustoasă și hrănitoare, ideală pentru masa de prânz sau cină. Păstăile de fasole sotate cu oregano se pot consuma atât drept garnitură, cât și ca fel principal, alături de mămăligă și mujdei de usturoi, de exemplu. Ingrediente pentru păstăi de fasole sotate cu oregano: 900 g păstăi de fasole (proaspătă ...

Read More »

Pere coapte cu scorțișoară și brânză Ricotta

Pere coapte cu scorțișoară și brânză Ricotta

Perele coapte cu scorțișoară și brânză Ricotta reprezintă o rețetă extrem de simplă și gustoasă pentru micul dejun sau gustarea dintre mese. Perele coapte cu scorțișoară și brânză Ricotta conțin fibre și proteine ce vă potolesc foamea și pofta pentru ceva dulce, sunt zemoase și pline de savoare. Vă prezentăm cum puteți prepara o porție. Ingrediente pentru pere coapte cu ...

Read More »

Salata de spanac in stil grecesc

Salata de spanac in stil grecesc

Salata de spanac in stil grecesc reprezinta o alegere minunata si sanatoasa pentru gustare, dar poate fi consumata si drept garnitura. Salata de spanac in stil grecesc este o sursa de vitamine si nutrienti, intrucat are in componenta si vlastari de mazare, migdale, avocado, lime si alte ingrediente sanatoase. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru 4 portii. Ingrediente pentru ...

Read More »

Sparanghel crocant la cuptor

Sparanghel crocant la cuptor

Bucatile de sparanghel crocant la cuptor reprezinta o alternativa perfecta pentru cartofii pai, deoarece sunt mai sanatoase si nu afecteaza silueta. Sparanghelul crocant la cuptor este gata in 30 de minute si se poate consuma impreuna cu un sos, de preferinta de usturoi sau picant. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru patru portii. Ingrediente pentru sparanghel crocant la ...

Read More »

Piept de curcan la abur

Piept de curcan la abur

Pieptul de curcan cu legume la abur este o reteta culinara mai complexa, dar foarte satioasa si aromata potrivita momentelor speciale petrecute impreuna cu familia si prietenii, dar si cinei de Craciun.

Read More »

Chec cu ciocolată

Chec cu ciocolată

Ce poate fi mai bun decât o felie de chec cu un gust intens de ciocolată, lângă o cană de ceai pe o vreme mohorâtă? De aceea, vă propun o reţetă uşoară, care se prepară în paşi rapizi, adică chec cu ciocolată. Timp de pregătire: 60 min Ingrediente – 200 g făină – 100 g zahăr – 100 g unt – ...

Read More »