RETETE

Sos de vanata cu ardei grasi

Sos de vanata cu ardei grasi

Sosul de vanata cu ardei grasi este sanatos, foarte gustos si se prepara in maximum 15 minute. Este excelent pentru masa de pranz sau cina. Sosul de vanata cu ardei grasi este o reteta de garnitura delicioasa ce insoteste in special friptura de vita la gratar, dar se mai poate asorta si cu diferite alte mancaruri cu carne gatite la ...

Read More »

Castraveti bulgaresti murati in otet

Castraveti bulgaresti murati in otet

Castravetii bulgaresti murati in otet sunt buni pentru la iarna, dar nu numai. Ii puteti consuma impreuna cu o multime de aperitive si mancaruri. Castravetii bulgaresti murati in otet sunt renumiti pentru gustul lor dulce-acrisor si pot rezista conservati in stare excelenta pentru o perioada foarte indelungata de timp. Va prezentam cum puteti prepara o cantitate pentru cinci borcane a ...

Read More »

Quinoa cu ciuperci și usturoi

Quinoa cu ciuperci și usturoi

Quinoa cu ciuperci și usturoi este o rețetă culinară sățioasă, aromată, sănătoasă și ușor de preparat. Quinoa cu ciuperci și usturoi este gata în circa 30 – 35 de minute. Acest fel de mâncare se poate consuma atât simplu, cât și sub formă de garnitură la fripturi. Ingrediente pentru quinoa cu ciuperci și usturoi: 1 cană de quinoa 450 g ciuperci ...

Read More »

Ciorba de fasole boabe

Ciorba de fasole boabe

Ciorba de fasole boabe este o rețetă hrănitoare, apreciată datorită gustului foarte bun, dar și a faptului că necesită ingrediente aflate la îndemâna oricui.   Ciorba de fasole boabe se regăsește în  mai multe variante. Aceasta este o versiune de post, dar care poate fi preparată oricând. Ingrediente pentru ciorbă de fasole boabe: 500 g fasole boabe (uscată) 50 ml ...

Read More »

Zacusca fara ceapa

Zacusca fara ceapa

Zacusca fara ceapa este o reteta accesibila si foarte gustoasa, care se prepara usor. Aceasta reprezinta o alegere potrivita pentru persoanele care au probleme digestive si nu tolereaza ceapa. Zacusca fara ceapa se poate consuma la micul dejun sau sub forma de gustare intre mese. Se intinde pe felii de paine, pe chifle sau se serveste ca aperitiv apetisant, pe ...

Read More »

Ceapa rosie cu ardei iute in otet

Ceapa rosie cu ardei iute in otet

Ceapa rosie cu ardei iute in otet este o reteta inspirata din bucataria mediteraneana, foarte gustoasa si picanta, cu o textura crocanta si culoare spectaculoasa. Ceapa rosie cu ardei iute in otet se consuma alaturi de mancarurile pe baza de legume sau carne, carora le imbogateste savoarea, dar se mai poate consuma si in sandvisuri, in salate sau cu fripturi. ...

Read More »

Piure de conopida cu bacon

Piure de conopida cu bacon

Piureul de conopida cu bacon este o reteta de mancare sanatoasa si satioasa, cu numar redus de carbohidrati, perfecta drept garnitura pentru orice fel de mancare. Piureul de conopida cu bacon il poate inlocui cu succes pe cel din cartofi, deoarece sunt doua feluri apropiate ca textura si gust. Aroma sa este imbogatita cu usturoi, mirodenii, branza si bacon. Va ...

Read More »

Ciuperci sotate

Ciuperci sotate

Ciupercile sotate sunt delicioase și pot fi servite simple sau cu mămăliguță caldă, oricând aveți poftă de o mâncare ușoară și sățioasă. Ciupercile sotate sunt gata în circa 25 de minute. Această versiune presupune sotarea în unt, usturoi și vin. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru șase porții. Ingrediente pentru ciuperci sotate: 450 g ciuperci (Champignon sau Portobello) 2 căței ...

Read More »

Carne de pui cu dovlecei și porumb

Carne de pui cu dovlecei și porumb

Carnea de pui cu dovlecei și porumb este o rețetă gustoasă, care se prepară ușor, din ingrediente sănătoase. Carnea de pui cu dovlecei și porumb este o mâncare sățioasă, destinată prânzului sau cinei și se poate consuma simpla sau cu o garnitură, ca de exemplu salată, orez (de preferință brun), cartofi, quinoa și altele. Vă prezentăm cum puteți prepara o ...

Read More »
Loading..