RETETE

Maioneză rapidă de post

Maioneză rapidă de post

Maioneza rapidă de post se prepară ușor, este naturală și poate fi consumată împreună cu o varietate de salate și aperitive, dar poate fi adăugată și în diferite sosuri, de exemplu, în Aioli. Maioneza rapidă de post este o rețetă simplă care nu necesită prea multe ingrediente. Vă prezentăm cum puteți prepara o variantă sănătoasă, bazată pe cartof, țelină și ...

Read More »

Supă-cremă de roșii

Supă-cremă de roșii

Supa-cremă de roșii reprezintă o rețetă ușoară și rapidă, întrucât este gata în doar 15 minute. Supa-cremă de roșii este foarte gustoasă, iar gustul este îmbogățit și de aroma verdețurilor. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru-șase porții. Ingrediente pentru supă-cremă de roșii: 2 căni de roșii decojite întregi (conservate) 2 căței de usturoi zdrobiți o ceapă mică, ...

Read More »

Hummus din fasole neagră

Hummus din fasole neagră

Hummus-ul din fasole neagră este o rețetă de aperitiv foarte gustos, sănătos și sățios, care se prepară ușor. Hummus-ul din fasole neagră se poate consuma cu legume crude sau preparate în mod crocant, cu măsline, chipsuri Tortilla, poate fi folosit în sandvișuri în loc de muștar sau maioneză, se poate întinde pe pe felii de pâine, pe pită sau pizza, ...

Read More »

Păstăi proaspete de fasole marinate

Păstăi proaspete de fasole marinate

Păstăile proaspete de fasole marinate sunt un condiment preparat în mod natural care se pune în sandvișuri, în salate, ori se consumă drept garnitura la diverse mâncăruri. Păstăile proaspete de fasole marinate se fac rapid și rezistă la frigider în condiții excelente, timp de pana la o săptămână. Ingrediente pentru păstăi proaspete de fasole marinate: 1 kg de păstăi proaspete 2 ½ căni ...

Read More »

Salată de ardei grași și varză la borcan

Salată de ardei grași și varză la borcan

Salata de ardei grași și varză la borcan este o rețetă de sezon, care se prepară prin marinare în oțet clasic, oțet de vin alb sau oțet de mere, după preferință. Salata de ardei grași și varză la borcan reprezintă o îmbinare armonioasă a aromelor dulci, acrișoare și picante. O puteți consuma alături de preparatele din carne de porc, în ...

Read More »

Sarmale cu orez și ciuperci

Sarmale cu orez și ciuperci

Sarmalele cu orez și ciuperci reprezintă o rețetă de post extrem de savuroasă și bogată în arome. Sarmalele cu orez și ciuperci sunt foarte gustoase, sățioase și reprezintă o alternavă de sezon la cele cu carne. Ingrediente pentru sarmalele cu orez și ciuperci: 200 g orez 400 g ciuperci crude 3 verze murate 3 morcovi 4 cepe potrivit de mari ...

Read More »