RETETE

Paste cu ciuperci și Mascarpone

Paste cu ciuperci și Mascarpone

Pastele cu ciuperci și Mascarpone reprezintă o alegere foarte bună pentru masa de prânz sau cină, deoarece sunt ușor de preparat și au un gust foarte bun. Pastele cu ciuperci și Mascarpone sunt gata în circa o oră. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru paste cu ciuperci și Mascarpone 350 g de paste 450 ...

Read More »

Clătite cu stafide

Clătite cu stafide

Clătitele cu stafide sunt potrivite pentru a fi consumate la micul dejun sau drept gustare sățioasă și dulce, ori ca desert. Clătitele cu stafide au un gust delicios și sunt gata în circa 25 – 30 de minute. Se servesc calde. Ingrediente pentru clătite cu stafide: 100 g făină 1 ou mare 300 ml lapte 25 g unt 1 linguriță ...

Read More »

Mâncare de mazăre cu ceapă

Mâncare de mazăre cu ceapă

Mâncarea de mazăre cu ceapă este o rețetă simplă, care se prepară ușor, prin sotare, din puține ingrediente. Mâncarea de mazăre cu ceapă se poate consuma ca atare sau drept garnitură pentru diverse fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru mâncare de mazăre cu ceapă: 450 g mazăre proaspătă sau congelată ½ ceapă medie, ...

Read More »

Salată de castravete cu chili și mărar

Salată de castravete cu chili și mărar

Salata de castravete cu chili și mărar are un gust picant și este ușor de preparat, intrucât necesită doar câteva ingrediente. Salata de castravete cu chili și mărar poate fi servită ca atare, dar se consumă cel mai bine cu pește rece (de exemplu, somon) sau carne de pui. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente ...

Read More »

Carne de pui cu dovlecei și porumb

Carne de pui cu dovlecei și porumb

Carnea de pui cu dovlecei și porumb este o rețetă gustoasă, care se prepară ușor, din ingrediente sănătoase. Carnea de pui cu dovlecei și porumb este o mâncare sățioasă, destinată prânzului sau cinei și se poate consuma simpla sau cu o garnitură, ca de exemplu salată, orez (de preferință brun), cartofi, quinoa și altele. Vă prezentăm cum puteți prepara o ...

Read More »

Ardei umpluti cu taitei

Ardei umpluti cu taitei

Ardeii umpluti cu taitei se prepara usor si sunt perfecti pentru masa de pranz sau pentru cina. Ardeii umpluti cu taitei reprezinta o combinatie savuroasa, usor de digerat. Va prezentam cum puteti pregati sase bucati. Ingrediente pentru ardei umpluti cu taitei: 6 ardei grasi de orice culoare 230 g taitei 2 lingurite de ulei extravirgin de masline 2 lingurite de capere, ...

Read More »

Lasagna, rețetă originală italiană

Lasagna, rețetă originală italiană

Preparat cu o mare vechime printre locuitorii latini, lasagna este un fel de mâncare apreciat prin toate restaurantele cu specific italian. Combinaţia dintre paste, sos de carne, tomate şi Mozzarella face din acest preparat o adevărată desfătare culinară. Timp de preparare: 2h 15 min Ingrediente Ingrediente de bază: o cutie de foi şi Parmezan ras şi/sau Mozzarella Pentru sosul de ...

Read More »

Ciorbă de fasole boabe cu tarhon

Ciorbă de fasole boabe cu tarhon

Ciorba de fasole boabe cu tarhon reprezintă o rețetă de ciorbă simplă, dar gustoasă, cu legume, acrită cu tarhon ținut în oțet. Ciorba de fasole boabe cu tarhon se prepară în mai puțin de o oră. Se poate prepara în mai multe versiuni, iar aceasta este una de post. Ingrediente pentru ciorbă de fasole boabe cu tarhon: 500 g de ...

Read More »