RETETE

Ciuperci cu cimbru și Parmezan

Ciuperci cu cimbru și Parmezan

Ciupercile cu cimbru și Parmezan reprezintă o rețetă culinară ușoară, care poate fi preparată cu orice ocazie. Ciuperci cu cimbru și Parmezan vor fi gata în circa 25 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru ciuperci cu cimbru și Parmezan 680 g ciuperci Champignon feliate subțire 2 linguri de cimbru uscat ¼ cană ...

Read More »

Ridichi rosii la cuptor cu verdeturi

Ridichi rosii la cuptor cu verdeturi

Ridichi rosii la cuptor cu verdeturi este o reteta savuroasa pentru cina si se poate consuma atat simpla, cat si drept garnitura la o mancare cu carne de porc, pui sau peste. Ridichiile rosii la cuptor cu verdeturi sunt foarte sanatoase, cu aspect caramelizat si gust imbietor, dulceag. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru doua sau trei portii. Ingrediente ...

Read More »

Hummus din dovlecei și castravete

Hummus din dovlecei și castravete

Hummus-ul din dovlecei și castravete este o rețetă de aperitiv gustos, hrănitor și sănătos, care se prepară ușor și repede. Hummus-ul din dovlecei și castravete se poate întinde pe pâine, pită sau se poate mânca împreună cu diverse legume crude; poate fi folosit și ca umplutură pentru diverse alte aperitive. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru trei porții ...

Read More »

Paste cu avocado și roșii

Paste cu avocado și roșii

Pastele cu avocado și roșii sunt foarte gustoase și pot fi consumate atât simple, cât și sub formă de garnitură la diverse fripturi. Pastele cu avocado și roșii sunt gata în circa 20 de minute. Ingrediente pentru paste cu avocado și roșii: 230 g paste (de exemplu, paste Capellini) ½ – ¾ dintr-un avocado mare 4 roșii potrivit de mari ...

Read More »

Fricassee de conopidă

Fricassee de conopidă

Fricassee de conopidă este o rețetă de garnitură simplă, care se prepară ușor, din ingrediente sănătoase. Fricassee de conopidă se poate consuma atât proaspătă, cât și reîncălzită, ca atare sau alături de fripturi sau mâncăruri pe bază de fructe de mare. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru fricassee de conopidă: 1 conopidă mică 2 ...

Read More »

Ciorbă de fasole cu spanac

Ciorbă de fasole cu spanac

Ciorba de fasole cu spanac este o rețetă ușor de preparat, gustoasă și echilibrată în nutrienți. Ciorba de fasole cu spanac este gata în circa 25 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru două-trei porții. Ingrediente pentru ciorbă de fasole cu spanac: o cană de fasole albă, spălată și scursă 115 g spanac un litru de supă ...

Read More »