RETETE

Salată cu ouă fierte și sfeclă roșie

Salată cu ouă fierte și sfeclă roșie

Salata cu ouă fierte și sfeclă roșie este sățioasă, gustoasă, condimentată și ușor de preparat. Salata cu ouă fierte și sfeclă roșie este gata în circa zece minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru 2 porții. Ingrediente pentru salată cu ouă fierte și sfeclă roșie: Pentru salată: 2 ouă fierte 80 g sfeclă roșie, fiartă și mărunțită 2 ...

Read More »

Paste cu sos și carne tocată

Paste cu sos și carne tocată

Pastele cu sos și carne tocată reprezintă o mâncare foarte gustoasă care merită încercată, mai ales că este ușor de preparat. Pastele cu sos și carne tocată sunt ideale pentru cei care preferă mâncărurile sățioase. Vă prezentăm o versiune cu carne de porc; iată cum puteți prepara o cantitate pentru trei porții: Ingrediente pentru paste cu sos și carne tocată: 300 ...

Read More »

Sos Tzatziki din iaurt cu mirodenii

Sos Tzatziki din iaurt cu mirodenii

Sosul Tzatziki din iaurt cu mirodenii este o reteta de origine greceasca, iar gustul sau minunat se potriveste cu o multime de mancaruri.   Sosul Tzatziki din iaurt cu mirodenii este atat de adaptabil, incat il puteti folosi pentru a marina carnea, pentru a il consuma alaturi de fripturi la gratar, peste, sandvisuri, ca dressing pentru salate ori sub forma ...

Read More »

Tartă cu banane și dulceață de cireșe

Tartă cu banane și dulceață de cireșe

Tarta cu banane și dulceață de cireșe este o rețetă care se prepară foarte ușor, are un gust minunat și un aspect pe măsură. Tarta cu banane și dulceață de cireșe va fi gata în circa 25 – 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru tartă cu banane și dulceață de cireșe: ...

Read More »

Piure din conopidă cu brânză și usturoi

Piure din conopidă cu brânză și usturoi

Piureul din conopidă cu brânză și usturoi este o rețetă de mâncare sănătoasă de origine franțuzească, ce se prepară în 25 – 30 de minute. Piureul din conopidă cu brânză și usturoi se poate consuma atât ca atare, cât și drept garnitură pentru diverse fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru conopidă cu brânză ...

Read More »

Supa-crema cu turmeric si ghimbir

Supa-crema cu turmeric si ghimbir

Supa-crema cu turmeric si ghimbir este foarte sanatoasa, aromata si se prepara usor.   Supa-crema cu turmeric si ghimbir este gustoasa si contine numeroase proprietati benefice organismului. O puteti servi ca atare sau impreuna cu o salata si orez fiert. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru patru-sase portii. Ingrediente pentru supa-crema cu turmeric si ghimbir: 1 bucata de ...

Read More »

Smoothie de piersici și morcovi

Smoothie de piersici și morcovi

Smoothie-ul de piersici și morcovi este foarte sănătos, are un gust aromat și poate fi preparat cu orice ocazie. Smoothie-ul de piersici și morcovi este bogat în vitamine și de aceea are un efect revitalizant. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru două pahare. Ingrediente pentru smoothie de piersici și morcovi: 2 căni de piersici tăiate în mai multe ...

Read More »

Salată cu quinoa în stil grecesc

Salată cu quinoa în stil grecesc

Salata cu quinoa în stil grecesc este o rețetă care se prepară ușor și rapid, este gustoasă și are un aspect festiv. Salata cu quinoa în stil grecesc se poate consuma ca atare sau drept garnitură la diverse fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru opt porții. Ingrediente pentru salată cu quinoa în stil grecesc: 3 căni de ...

Read More »