RETETE

Orez sălbatic cu legume

Orez sălbatic cu legume

Orezul sălbatic cu legume este o rețetă culinară sănătoasă, foarte gustoasă și ușor de făcut. Orezul sălbatic cu legume este sățios, iar gustul său este completat de aroma ghimbirului ras. Această rețetă se prepară prin metoda stir-fry. Ingrediente pentru orez sălbatic cu legume: o cană de orez sălbatic (de preferință bio), fiert 20 de păstăi de fasole verde ½ ardei ...

Read More »

Ciorbă de lobodă roșie

Ciorbă de lobodă roșie

Ciorba de lobodă roșie este specifică primăverii și are un gust delicios; în plus, este și simplu de preparat. Ciorba de lobodă roșie există în mai multe variante, iar aceasta este una de post ce mai conține, printre altele, ștevie, leuștean și ceapă verde. Ingrediente pentru ciorbă de lobodă roșie: 3 legături de lobodă roșie o legătură de ștevie o ...

Read More »

Salată de orez, ardei și roșii

Salată de orez, ardei și roșii

Salata de orez, ardei și roșii reprezintă o îmbinare gustoasă a mai multor arome, iar ingredientele sunt la îndemâna oricui. Salata de orez, ardei și roșii este o rețetă de salată sățioasă, care se prepară fără dificultate. Ingrediente pentru salată de orez, ardei și roșii: 200 g orez cu bob mare 2 – 3 ardei grași (de orice culoare) 2 ...

Read More »

Maioneză rapidă de post

Maioneză rapidă de post

Maioneza rapidă de post se prepară ușor, este naturală și poate fi consumată împreună cu o varietate de salate și aperitive, dar poate fi adăugată și în diferite sosuri, de exemplu, în Aioli. Maioneza rapidă de post este o rețetă simplă care nu necesită prea multe ingrediente. Vă prezentăm cum puteți prepara o variantă sănătoasă, bazată pe cartof, țelină și ...

Read More »

Supă-cremă de roșii

Supă-cremă de roșii

Supa-cremă de roșii reprezintă o rețetă ușoară și rapidă, întrucât este gata în doar 15 minute. Supa-cremă de roșii este foarte gustoasă, iar gustul este îmbogățit și de aroma verdețurilor. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru-șase porții. Ingrediente pentru supă-cremă de roșii: 2 căni de roșii decojite întregi (conservate) 2 căței de usturoi zdrobiți o ceapă mică, ...

Read More »

Hummus din fasole neagră

Hummus din fasole neagră

Hummus-ul din fasole neagră este o rețetă de aperitiv foarte gustos, sănătos și sățios, care se prepară ușor. Hummus-ul din fasole neagră se poate consuma cu legume crude sau preparate în mod crocant, cu măsline, chipsuri Tortilla, poate fi folosit în sandvișuri în loc de muștar sau maioneză, se poate întinde pe pe felii de pâine, pe pită sau pizza, ...

Read More »

Păstăi proaspete de fasole marinate

Păstăi proaspete de fasole marinate

Păstăile proaspete de fasole marinate sunt un condiment preparat în mod natural care se pune în sandvișuri, în salate, ori se consumă drept garnitura la diverse mâncăruri. Păstăile proaspete de fasole marinate se fac rapid și rezistă la frigider în condiții excelente, timp de pana la o săptămână. Ingrediente pentru păstăi proaspete de fasole marinate: 1 kg de păstăi proaspete 2 ½ căni ...

Read More »