RETETE

Oua vopsite in rosu

Oua vopsite in rosu

Oua vopsite in rosu este o reteta cu ajutorul careia veti obtine cele mai frumoase oua rosii pentru Sfintele Pasti.   Ouale vopsite in rosu vor arata exceptional daca respectati reteta in detaliu, deoarece contine trucuri si sfaturi utile. Ingrediente pentru oua vopsite in rosu: oua apa vopsea rosie pentru oua 1 lingura de otet 1 lingura de sare putin ulei ...

Read More »

Pasca cu ciocolata neagra

Pasca cu ciocolata neagra

Pasca cu ciocolata neagra este o reteta delicioasa, frageda si foarte usor de pregatit pentru sarbatorile pascale. Pasca cu ciocolata neagra imbina stilul traditional cu cel modern, deoarece pe langa aspectul de pasca, are o savoare inedita datorita ciocolatei cu gust dulce-amarui. Ingrediente pentru pasca cu ciocolata neagra: Pentru aluat: un ou proaspat 300 g faina 150 g unt 100 ...

Read More »

Drob de miel – rețetă tradițională

Drob de miel - rețetă tradițională

Drobul de miel este nelipsit dintre bucatele tradiţionale de la masa de Paşti, alături de ouăle roşii şi cozonacul pufos cu nucă. Multe gospodine prepară drobul din măruntaiele de porc sau de pasăre. Eu vă propun un altfel de drob preparat din miel. Gata în: 1h 15 min Ingrediente pentru drob de miel – măruntaie de miel (inimă, ficat, rinichi) ...

Read More »

Cel mai gustos cozonac de Paști

Cel mai gustos cozonac de Paști

Cel mai gustos cozonac este atracția sărbătorilor Pascale, iar cei mici sunt mereu înnebuniți după el. Din acest motiv, am decis să împărtășim cu tine rețeta celui mai gustos cozonac cu nucă. Timpul de pregătire pentru cozonac este de trei ore, iar timpul de preparare este de 60 de minute. Din cantitățile enumerate mai jos veți obține un număr de opt-zece porții, ...

Read More »

Cea mai bună rețetă de Pască cu brânză și ciocolată

Cea mai bună rețetă de Pască cu brânză și ciocolată

Nu există sărbători Pascale fără bine cunoscuta Pască cu brânză și ciocolată. Orice gospodină ar trebui să facă minimum două feluri de pască. Primul fel ar fi, bineînțeles, cel clasic, și anume pasca cu brânză și stafide, iar a doua rețetă este celebra pască cu ciocolată. Noi am făcut cercetări minuțioase și am descoperit rețeta pentru cea mai bună pască din ...

Read More »

Cozonac traditional cu nuca si cacao

Cozonac traditional cu nuca si cacao

Cozonac traditional cu nuca si cacao este o reteta foarte indragita, care se prepara in special cu ocazia sarbatorilor. Cozonacul traditional cu nuca si cacao este delicios datorita combinatiei de aluat fraged cu esente aromate, nuca maruntita si cacao pudra. Ingrediente pentru cozonac traditional cu nuca si cacao: 8 oua proaspete 1 kg faina 500 ml lapte dulce 30 g drojdie 250 g unt 300 ...

Read More »

Friptura de miel condimentata

Friptura de miel condimentata

Friptura de miel condimentata reprezinta o alegere savuroasa pentru masa festiva de Paste. Friptura de miel condimentata poate parea greu de preparat insa in realitate este destul de simplu de pregatit. Iata o reteta delicioasa pentru doua portii: Ingrediente pentru friptura de miel condimentata: 4 cotlete de miel o vanata fiarta 250 g linte 75 g varza kale 125 g ...

Read More »