RETETE

Retete culinare pentru toate gusturile. Prin aceste retete va puteti diversifica meniul, ii puteti surprinde pe cei dragi cu mancaruri noi savuroase sau deserturi foarte gustoase. Retete diversificate, atat pentru zilele obisnuite, cat si pentru ocazii. Aceste retete sunt usor de preparat, rapide si create din ingrediente la indemana oricui.

Bomboane din nuci, curmale și fulgi de cocos

Bomboane din nuci, curmale și fulgi de cocos

Bomboanele din nuci, curmale și fulgi de cocos reprezintă o alegere minunată pentru momentele în care aveți poftă de ceva dulce și ușor de făcut. Bomboanele din nuci, curmale și fulgi de cocos sunt gata într-un timp foarte scurt, întrucât nu aveți nevoie decât de un blender sau un robot de bucătărie. Ingrediente pentru bomboane din nuci, curmale și fulgi ...

Read More »

Paste cu avocado și roșii

Paste cu avocado și roșii

Pastele cu avocado și roșii sunt foarte gustoase și pot fi consumate atât simple, cât și sub formă de garnitură la diverse fripturi. Pastele cu avocado și roșii sunt gata în circa 20 de minute. Ingrediente pentru paste cu avocado și roșii: 230 g paste (de exemplu, paste Capellini) ½ – ¾ dintr-un avocado mare 4 roșii potrivit de mari ...

Read More »

Ciorbă de fasole boabe cu tarhon

Ciorbă de fasole boabe cu tarhon

Ciorba de fasole boabe cu tarhon reprezintă o rețetă de ciorbă simplă, dar gustoasă, cu legume, acrită cu tarhon ținut în oțet. Ciorba de fasole boabe cu tarhon se prepară în mai puțin de o oră. Se poate prepara în mai multe versiuni, iar aceasta este una de post. Ingrediente pentru ciorbă de fasole boabe cu tarhon: 500 g de ...

Read More »

Fricassee de conopidă

Fricassee de conopidă

Fricassee de conopidă este o rețetă de garnitură simplă, care se prepară ușor, din ingrediente sănătoase. Fricassee de conopidă se poate consuma atât proaspătă, cât și reîncălzită, ca atare sau alături de fripturi sau mâncăruri pe bază de fructe de mare. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru fricassee de conopidă: 1 conopidă mică 2 ...

Read More »

Fulgi de ovăz cu sirop de arțar

Fulgi de ovăz cu sirop de arțar

Fulgii de ovăz cu sirop de arțar reprezintă o alegere minunată pentru un mic dejun sățios și dulce. Fulgii de ovăz cu sirop de arțar sunt gata în circa 30 de minute și puteți folosi și fructe de pădure sau dulceața preferată. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru fulgi de ovăz cu sirop de arțar: ...

Read More »

Sos de vanata cu ardei grasi

Sos de vanata cu ardei grasi

Sosul de vanata cu ardei grasi este sanatos, foarte gustos si se prepara in maximum 15 minute. Este excelent pentru masa de pranz sau cina. Sosul de vanata cu ardei grasi este o reteta de garnitura delicioasa ce insoteste in special friptura de vita la gratar, dar se mai poate asorta si cu diferite alte mancaruri cu carne gatite la ...

Read More »

Salata de cartofi cu marar si chimen

Salata de cartofi cu marar si chimen

Salata de cartofi cu mărar și chimen reprezintă o rețetă inspirată din bucătăria germană, se prepară ușor și rapid, din puține ingrediente. Salata de cartofi cu mărar și chimen poate fi consumată atât simplă, cât și drept garnitură la fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru șase porții. Ingrediente pentru salata de cartofi cu mărar și chimen: 900 ...

Read More »

Mancare de conopida, ciuperci si spanac

Mancare de conopida, ciuperci si spanac

Mâncarea de conopidă, ciuperci și spanac reprezintă o rețetă care se prepară ușor, are un număr redus de carbohidrați, fiind ideală pentru prânz sau cină. Mâncarea de conopidă, ciuperci și spanac va fi gata în circa 20 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru mâncare de conopidă, ciuperci și spanac: 400 g de ...

Read More »

Varza de Bruxelles cu sos de rodii

Varza de Bruxelles cu sos de rodii

Varza de Bruxelles cu sos de rodii reprezintă o rețetă ușoară și delicioasă, care se prepară rapid. Puteți consuma acest fel de mâncare atât ca atare, cât și drept garnitură la fripturi. Varza de Bruxelles cu sos de rodii va fi gata în circa 35 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru varză ...

Read More »

Piure de cartofi si telina

Piure de cartofi si telina

Piureul de cartofi și țelină reprezintă o rețetă care este ușor de făcut, fiind o alegere inspirată atât în zilele de post, cât și la mesele bogate. Piureul de cartofi și țelină este o mâncare simplă, dar foarte gustoasă, care se poate consuma atât ca atare, cât și drept garnitură la fripturi. Ingrediente pentru piure de cartofi și țelină: 1 ...

Read More »