RETETE

Retete culinare pentru toate gusturile. Prin aceste retete va puteti diversifica meniul, ii puteti surprinde pe cei dragi cu mancaruri noi savuroase sau deserturi foarte gustoase. Retete diversificate, atat pentru zilele obisnuite, cat si pentru ocazii. Aceste retete sunt usor de preparat, rapide si create din ingrediente la indemana oricui.

Cozonac cu fructe

Cozonac cu fructe

Ce poate fi mai aromat şi mai plăcut în sezonul rece decât un cozonac? Ce poate reprezenta mai bine sărbătorile de iarnă decat un minunat cozonac? Noi vrem să vă venim în ajutor şi să vă învătăm să preparaţi cel mai bun şi mai înmiresmat cozonac. De aceea vă prezentăm o reţetă absolut delicioasă de cozonac cu fructe. Urmând paşii ...

Read More »

Chiftele de pui teriyaki si orez cu spanac

Chiftele de pui teriyaki si orez cu spanac

Chiftelele de pui teriyaki si orez cu spanac reprezinta o macare cu tenta exotica, ideale pentru o masa servita cu cei dragi in weekend. Ingrediente: 500 grame piept de pui 200 grame orez basmati 200 grame spanac tanar 100 ml mirin 2 sarlote 1 morcov sucul de la o lamaie 1 lingura de ulei 3 linguri sos de soia 3 ...

Read More »

Pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon

Pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon

Reteta de pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon este o reteta plina de aroma si prospetime. Puiul aromat si cremos cu sparanghel si tarhon este o mancare ce se pregateste foarte rapid, fiind potrivita pentru orice masa, festiva sau nu. Ingrediente pentru pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon: 500 grame de cartofi noi, taiati in jumatate ...

Read More »

Gem din caise cu zeama de lamaie

Gem din caise cu zeama de lamaie

Gemul din caise cu zeama de lamaie este unul dintre cele mai bune exemple de retete delicioase, preparate in stil traditional. Gemul din caise cu zeama de lamaie este ideal pentru a fi consumat la micul dejun sau oricand ca umplutura pentru o varietate mare de prajituri si clatite. Ingrediente pentru gem din caise cu zeama de lamaie: 1 kg ...

Read More »

Gem din pasta de macese

Gem din pasta de macese

Gemul din pasta de macese este spornic si are o aroma dulce-acrisoara, de aceea este ideal pentru a umple clatitele sau gogosile. Gemul din pasta de macese are o textura fina si cremoasa. Procesul de preparare este migalos, insa rezultatul final este atat de gustos, incat merita tot efortul pregatirii. Va prezentam cum puteti prepara  o cantitate de aproximativ 2.6 ...

Read More »