Paste carbonara cu carnati de porc si broccoli

Share

Pastele carbonara cu carnati de porc si broccoli reprezinta o mancare rapida, ce se prepara intr-un timp record, rezultatul fiind unul satios, aromat si usor.

Paste carbonara cu carnati de porc si broccoli

Pastele carbonara cu carnati de porc si broccoli este o reteta culinara ce imbina aromele puternice si picante cu cele fine si putin dulci, rezultatul ideal pentru noi experiente culinare. 

Ingrediente pentru paste carbonara cu carnati de porc si broccoli:

  • 300 grame de spaghete
  • 50 grame de Parmezan
  • 8 carnati din carne de porc
  • 3 oua
  • 2 catei de usturoi
  • 1 capatana de broccoli
  • ulei de masline
  • mirodenii pentru asezonare

Mod de preparare pentru paste carbonara cu carnati de porc si broccoli:

  • Pastele carbonara cu carnati de porc si broccoli reprezinta o reteta culinara satioasa, preparata intr-un timp foarte scurt. Se vor praji chiftelutele obtinute din cei opt carnati din carne de porc pana se observa ca s-au rumenit, timp in care se vor amesteca ouale cu Parmezan si se va asezona amestecul obtinut.
  • Se vor fierbe pastele si se va adauga broccoli-ul in ultimele cinci minute de fierbere ale pastelor, pastrandu-se o cana de apa fiarta.
  • Se va adauga usturoiul peste chiftelutele obtinute din carnati si se va mai lasa putin pe foc, dupa care se vor adauga broccoli-ul si pastele fierte impreuna, peste care se va turna amestecul obtinut din ou si se vor amesteca toate timp de doua minute…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente