Pere coapte cu scorțișoară și brânză Ricotta

Share

Perele coapte cu scorțișoară și brânză Ricotta reprezintă o rețetă extrem de simplă și gustoasă pentru micul dejun sau gustarea dintre mese.

Pere coapte cu scorțișoară și brânză Ricotta

Perele coapte cu scorțișoară și brânză Ricotta conțin fibre și proteine ce vă potolesc foamea și pofta pentru ceva dulce, sunt zemoase și pline de savoare. Vă prezentăm cum puteți prepara o porție.

Ingrediente pentru pere coapte cu scorțișoară și brânză Ricotta:

  • 1 pară proaspătă
  • ¼ linguriță pudră de scorțișoară
  • ¼ cană de brânză moale Ricotta
  • 1 linguriță de miere sau alt îndulcitor, la alegere

Mod de preparare pentru pere coapte cu scorțișoară și brânză Ricotta:

  • Spălați para, apoi o tăiați pe jumătate și înlăturați miezul.
  • Încingeți cuptorul sau grill-ul și așezați para la copt pentru 10-12 minute, până când se pătrunde și se frăgezește.
  • Într-un bol mic, amestecați bine brânza moale Ricotta cu pudra de scorțișoară, ca să obțineți o compoziție cremoasă.
  • După ce para s-a copt, puneți amestecul cremos deasupra ei, iar la urmă adăugați și miere…
  • Repetați procesul dacă doriți să preparați mai multe porții delicioase.

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news