Home / RETETE / Piept de pui pe jambon

Piept de pui pe jambon

Pieptul de pui pe jambon reprezinta o reteta culinara deosebita, ideala pentru mesele festive luate in familie, dar si pentru cele de sarbatori.

Piept de pui pe jambon

Pieptul de pui pe jambon este o reteta culinara speciala, care va fi apreciata de oricine, modul de preparare fiind unul usor.

Ingrediente pentru piept de pui pe jambon:

  • 1 piept de pui dezosat
  • jambon
  • 8 ciuperci
  • 150 ml vin alb demidulce
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • amestec de condimente
  • 6 boabe de piper negru
  • 2 foi de dafin
  • ulei

Mod de preparare pentru piept de pui pe jambon:

  • Pieptul de pui pe jambon este o reteta culinara speciala, care se preapara usor, rezultatul fiind unul savuros. Se va cresta bucata de pui si se va condimenta, dupa care se va umple buzunarul obtinut cu ardei verde prajit si legume calite.
  • Se va acoperi taietura cu ardei capia, peste care se vor pune fasii de jambon, legandu-se pieptul de pui la final.
  • Se vor pipera bucatile de pui si se vor pune intr-o tava unsa cu ulei, unde s-au turnat vinul si apa, si se vor lasa pe foc pret de 40 de minute…

Pofta buna!