Home / RETETE / Piepturi de pui cu sos-crema de mustar

Piepturi de pui cu sos-crema de mustar

Piepturile de pui cu sos-crema de mustar reprezinta o reteta culinara usor de preparat, cu un gust inconfundabil, una foarte satioasa, savuroasa si aromata.

Piepturi de pui cu sos-crema de mustar

Piepturi de pui cu sos-crema de mustar pot fi consumate atat la pranz, cat si seara, impreuna cu familia sau prietenii. Acest fel de mancare se poate servi cu garnitura de fasole verde si orez.

Ingrediente pentru piepturi de pui cu sos-crema de mustar:

  • 2 piepturi de pui
  • 200 ml smanatana
  • ulei de floarea-soarelui
  • mustar Dijon
  • tarhon uscat
  • ciuperci Champignon conservate la cutie
  • optional, la servire: tarhon verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru piepturi de pui cu sos-crema de mustar:

  • Se vor asezona cu sare si piper piepturile de pui si se vor rumeni cam un minut pe fiecare parte. Cand vor fi gata, se vor da la o parte.
  • In tigaie, se vor amesteca pana la omogenizare mustarul, smantana si tarhonul, si se va aduce totul pana la punctul de fierbere.
  • Se adauga ciuperci deasupra si se va da totul la cuptor pentru 20 de minute, pana se vor patrunde piepturile de pui, iar sosul incepe sa fiarba.
  • Optional, la servire, puteti adauga deasupra tarhon verde…

Pofta buna!