Piepturi de pui la gratar cu guacamole

Share

Piepturile de pui la gratar cu guacamole reprezinta o mancare ideala unei amiezi petrecute in aer liber impreuna cu familia.

Piepturi de pui la gratar cu guacamole

Piepturile de pui la gratar cu guacamole sunt usor de facut, trebuie doar sa se respecte anumiti pasi. Asadar, prepara acest fel de mancare de cate ori ai ocazia, deoarece cu siguranta apropiatii vor fi placut surprinsi de gustul delicios al carnii de pui preparate in acest mod.

Ingrediente pentru piepturi de pui la gratar cu guacamole:

  • 6 piepturi de pui
  • 4 rosii
  • 2 avocado
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei chili
  • jumatate de lingura de sos Tabasco
  • ulei de masline
  • 80g coriandru tocat
  • 20g busuioc tocat
  • o mana de patrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • sucul de la 2 lime
  • pentru decor: felii de lime
  • optional: chipsuri tortilla

Mod de preparare pentru piepturi de pui la gratar cu guacamole:

  • Se vor freca piepturile de pui cu ulei si se vor asezona cu sare si piper, dupa care se vor frige pe gratar pana cand se rumenesc.
  • Ulterior, se vor aseza rosiile si ceapa intr-un vas pentru a se asezona, dupa care se vor adauga uleiul de masline, ardeiul chili, sosul Tabasco si sucul de la lime.
  • Se va face un piure din avocado si se va amesteca cu sucul de lime si amestecul de ceapa si rosii, dupa care se vor adauga patrunjelul, busuiocul si coriandrul.
  • Se vor felia piepturile de pui si se vor servi cu guacamole, felii de lime si, optional, cu chipsuri tortilla…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news