Home / RETETE / Pulpe de pui crocante cu sos de mustar si miere

Pulpe de pui crocante cu sos de mustar si miere

Reteta de pulpe de pui crocante cu sos de mustar si miere este un amestec inedit de texturi. Aceasta se poate pregati in mai putin de o ora.

Pulpe de pui crocante cu sos de mustar si miere

Pulpele de pui crocante cu sos de mustar si miere reprezinta o reteta ideala atat pentru pranzurile din finalul saptamanii, cat si pentru ocaziile mai speciale.

Ingrediente pentru pulpe de pui crocant cu sos de mustar si miere:

  • 12 pulpe superioare de pui, fara os si fara piele
  • 2 oua care se vor bate cu furculita
  • 100 grame de covrigei sarati
  • 100 ml de mustar cu boabe
  • putina faina pentru a tapeta pulpele
  • 4 linguri de miere
  • 1 lingura otet din vin alb
  • pentru servit: legume fierte

Mod de preparare:

  • Se va incinge cuptorul la 200º C, dupa care se vor marunti covrigeii.
  • Pesmetul format din covrigei se va turna pe o farfurie.
  • Pulpele de pui se vor asezona, vor trece prin faina, ou si prin acel pesmet format din covrigei.
  • Pulpele, dupa ce au fost stropite cu ulei, vor sta la cuptor timp de 35 de minute pana vor deveni crocante.
  • Intr-un vas mai mic, se vor amesteca mustarul cu mierea si otetul, si se adauga deasupra pulpelor…
  • Pulpele de pui se vor servi alaturi de legume fierte.

Pofta buna!