Pui cu brânză și roșii

Share

Puiul cu brânză și roșii este o mâncare delicioasă, fină și foarte sățioasă, care se prepară ușor.

Pui cu brânză și roșii

Când ai prietenii sau întreaga familie în vizită, prepară un pui cu brânză și roșii întrucât va fi pe placul tuturor datorită gustului fin al brânzei în combinație cu carnea fragedă de pui. Puteți servi acest fel de mâncare alături de o salată sau cu sos alb.

Ingrediente pentru pui cu brânză și roșii:

  • 1 pui întreg
  • 500 grame roșii
  • 150 grame de brânză moale cu usturoi și verdeață
  • ulei de măsline

Mod de preparare pentru pui cu brânză și roșii:

  • Încingeți cuptorul la 170ºC. Eliminați cu grijă pielea de pe pui, apoi întindeți brânza moale, masând încât să acopere bine pieptul și copanele.
  • Așezați puiul într-o tavă, stropiți-l deasupra cu ulei de măsline, apoi îl dați la cuptor pentru o oră și 20 de minute, fără a îl deranja.
  • După aceea, scoateți puiul din cuptor și îl dați deoparte să se răcorească pentru 20 de minute; între timp așezați roșiile în tava în care a copt puiul și le lăsați la cuptor cât timp doriți, în funcție de cum le preferați, mai moi sau mai rumenite.
  • Serviți puiul alături de roșiile coapte…

Pofta bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente