Pui marocan cu lamaie si masline

Share

Puiul marocan cu lamaie si masline este o reteta culinara inspirata din bucataria marocana, o mancare plina de savoare ce va aduce zambetul pe buzele invitatilor dupa doar o inghititura.

Pui marocan cu lamaie si masline

Puiul marocan cu lamaie si masline se prepara usor, rezultatul fiind unul delicios, ce se va cere preparat inca o data.

Ingrediente pentru pui marocan cu lamaie si masline:

  • 8 bucati de pui
  • 250 ml de vin alb
  • 100 grame de masline verzi, fara samburi
  • 2 cepe rosii
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • ulei de masline
  • patrunjel

Mod de preparare pentru pui marocan cu lamaie si masline:

  • Puiul marocan cu lamaie si masline se prepara usor, daca se respecta cativa pasi importanti. Se vor pune ceapa, usturoiul, lamaia si vinul intr-o tava de copt impreuna cu bucatile de carne de pui si se vor lasa la cuptor 45 de minute.
  • Se vor pune si maslinele dupa acest timp, lasandu-se la cuptor inca zece minute, pana se va rumeni.
  • Sucul din tava se va da in clocot cinci minute dupa ce a fost scos puiul din tava, apoi se va adauga patrunjel…
  • Se va servi cu cuscus si unt.

Pofta buna!

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news