Pui rumenit cu parmezan

Share

Puiul rumenit cu parmezan reprezinta reteta ideala pentru persoanele care prefera puiul in varianta crocanta, dar fraged in interior.

Pui rumenit cu parmezan

Puiul rumenit cu parmezan reprezinta un pranz copios cu arome delicioase. Acesta nu este dificil de preparat, trebuie doar sa se respecte cativa pasi importanti in prepararea lui.

Ingrediente pentru pui rumenit cu parmezan:

  • 4 piepturi de pui, dezosate si fara piele
  • 400 grame de cartofi
  • 140 grame de mazare
  • 1 albus de ou
  • 5 linguri de parmezan
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura otet de vin alb
  • spanac

Mod de preparare pentru pui rumenit cu parmezan:

  •  Se va tapeta o tava cu folie de aluminiu, se va bate albusul de ou cu sare si piper, se va da prin razatoare parmezanul, dupa care piepturile de pui se vor da prin albus, apoi prin parmezan, dupa care se lasa sub grill in jur de zece minute pana se rumenesc.
  • Cartofii se vor fierbe timp de zece minute, dupa care se va adauga mazarea.
  • Dupa fierbere, se scurg si se asezoneaza, servindu-se impreuna cu puiul.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news