Pulpe de pui cu linte

652

Pulpele de pui cu linte reprezinta o mancare cu tente exotice, o reteta culinara marocana ce imbina aromele clasice cu cele indraznete.

Pui marocan cu linte

Pulpele de pui cu linte reprezinta o reteta culinara usor de preparat, ideala intalnirilor cu prietenii, serilor petrecute impreuna cu familia, dar si zilelor aniversare sau de sarbatoare. Acest fel de mancare se poate servi impreuna cu orez sau cuscus.

Ingrediente pentru pulpe de pui cu linte:

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 700 ml supa de pui
  • 400 grame de rosii
  • 200 grame de caise uscate
  • 50 grame de linte rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 baton de scortisoara
  • ulei de masline
  • chimion
  • seminte coriandru
  • paprika
  • ketchup
  • frunze de menta

Mod de preparare pentru pulpe de pui cu linte:

  • Pulpele de pui cu linte reprezinta o reteta culinara usor de preparat, foarte satioasa si savuroasa. Chiar daca prepararea acestei retete necesita mai mult timp, rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor. Se vor unge cu ulei de masline pulpele de pui, dupa care, intr-un vas, se vor amesteca usturoiul, chimionul, coriandrul si paprika pentru a se da puiul prin acest amestec.
  • Pulpele de pui se vor praji timp de cinci minute pana se observa ca se rumenesc usor.
  • Se va praji dupa aceea ceapa timp de cinci minute si se vor adauga si celelalte ingrediente, fara frunzele de menta, turnandu-se peste ele toate lichidele.
  • Se va acoperi totul cu un capac si se va lasa la foc mic timp de o ora si 30 de minute…
  • Se va decora cu frunzele de menta.

Pofta buna!