Home / RETETE / Reteta thailandeza de pui cu cocos

Reteta thailandeza de pui cu cocos

Reteta thailandeza de pui cu cocos este o varianta noua de pui pane.

Reteta thailandeza de pui cu cocos

Reteta thailandeza de pui cu cocos reprezinta o reteta bogata in legume, foarte sanatoasa.

Ingrediente pentru reteta thailandeza de pui cu cocos:

  • 1 dovleac pentru placinta, taiat in cuburi
  • 1 vanata mai mare, taiata in cuburi
  • 4 piepturi de pui, fara piele
  • 300 grame de rosii cherry
  • 1 ou
  • 4 linguri pesmet
  • 3 linguri fulgi cocos
  • 1 lingura ulei de rapita
  • 2 linguri pasta de rosii
  • lime
  • coriandru

Mod de preparare pentru reteta thailandeza de pui cu cocos:

  • Reteta thailandeza de pui cu cocos se prepara in aproximativ o ora. Se vor da cuburile de dovleac si cele de vanata prin ulei si se vor aseza sub forma unui strat. Se vor da la cuptor timp de 30 de minute.
  • Se vor amesteca fulgii de cocos cu pesmetul si cu un varf de sare pentru a trece piepturile de pui prin acest amestec dupa ce au fost date prin ou.
  • Se adauga rosiile si pasta de curry si se amesteca bine. Se vor pune bucatile de pui deasupra si se va da totul la cuptor pentru inca 25 de minute.
  • Se presara coriandru si se serveste cu felii de lime…

Pofta buna!