Sangria rosie din fructe si rucola

Share

Sangria rosie din fructe si rucola este un cocktail racoros cu alcool, ideal pentru a fi servit la petrecerile din timpul verii.

 Sangria rosie din fructe si rucola

Sangria rosie din fructe si rucola reprezinta echilibrul perfect dintre aroma fructelor si gustul deosebit al rucolei, combinate cu lichior de portocale, brandy si vin rosu. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru 8-12 pahare.

Ingrediente pentru sangria rosie din fructe si rucola:

  • 450 g de capsuni proaspete
  • 3 portocale
  • 3 lamai
  • 3 lime
  • 2 sticle de 750 ml de vin rosu sec
  • 1 cana brandy
  • ¼ cana de lichior de portocale
  • 1/3 cana de zahar
  • 1 cana de rucola verde, tocata marunt
  • gheata

Mod de preparare pentru sangria rosie din fructe si rucola:

  • Curatati capsunile de codite si taiati-le pe jumatate; taiati portocalele, lamaile si fructele de lime in felii subtiri.
  • Intr-un vas mare din sticla turnati vinul, brandy-ul, lichiorul de portocale si zaharul, dupa care le amestecati bine, pana cand se dizolva zaharul.
  • Adaugati rucola maruntita in acel vas, si o presati sau zdrobiti cu o lingura din lemn, pentru a iesi cat mai multa aroma.
  • Puneti pe rand capsunile si feliile de lamai, portocale si lime in amestecul cu vin, apoi turnati continutul intr-o oala si fierbeti-l putin, pentru ca fructele sa devina mai zemoase, dupa care il puneti inapoi in vasul mare din sticla.
  • Acoperiti vasul si lasati-l la frigider pentru 2 – 24 de ore…
  • Serviti cu gheata.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news