Home / RETETE / RETETE DE MANCARE / Retete cu Peste / Carne de pui cu somon si cascaval

Carne de pui cu somon si cascaval

Carne de pui cu somon si cascaval este o reteta culinara inedita ce imbina gustul fin al somonului cu aroma frageda de carne de pui, la care se adauga savoarea cascavalului la cuptor.

Carne de pui cu somon si cascaval

Reteta carne de pui cu somon si cascaval reprezinta mancarea ideala pranzurilor preparate cu drag pentru familie, dar si serilor in care prietenii sunt invitati.

Ingrediente pentru carne de pui cu somon si cascaval:

  • 2 piepturi de pui
  • 200 grame cascaval
  • 100 grame file de somon
  • 1 pachet surimi
  • 1 cana faina
  • 1 ou
  • 1 legatura de ceapa verde
  • spanac congelat
  • 1 ardei gras rosu
  • seminte de susan
  • salata de rucola.

Ingrediente pentru sos:

  • 1 radacina mica de hrean
  • ulei de masline
  • 100 grame branza feta
  • smantana lichida
  • 50 grame unt.

Mod de preparare pentru carne de pui cu somon si cascaval:

  • Se vor aseza peste pieptul de pui aplatizat somonul, batonul de surimi; se vor rula, se vor da prin faina, prin oul batut si se vor praji intr-o baie de ulei, dupa care se va da cascavalul la cuporul cu microunde.
  • Pe o foaie de aluat se va presara ceapa verde tocata, unt, spanac si ardei.
  • Se va rula cascavalul si se va da la frigider pret de 30 de minute.
  • In acest timp se va prepara sosul prin mixarea hreanului, uleiul, branzei feta si smantanii.
  • Se va servi ruloul de pui cu cascavalul rulat si sosul preparat.

Pofta buna!

Loading..