Carne de pui cu sos de rosii si branza

222

Carnea de pui cu sos de rosii si branza reprezinta o reteta culinara usoara, satioasa si foarte gustoasa, ce poate fi servita cu orice ocazie.

Carne de pui cu sos de rosii si branza

Carnea de pui cu sos de rosii si branza este o mancare frageda, usoara si sanatoasa, ce se prepara usor si repede. Puteti servi acest fel de mancare impreuna cu orez fiert si pastai fierte.

Ingrediente pentru carne de pui cu sos de rosii si branza:

  • 1 pui
  • 8 rosii coapte
  • 6 catei de usturoi
  • 500 g de branza telemea mai uscata
  • mirodenii

Mod de preparare pentru carne de pui cu sos de rosii si branza:

  • Carnea de pui cu sos de rosii si branza este o mancare usoara, dar sanatoasa si consistenta.
  • Se va taia puiul si se va da carnea prin mirodenii, dupa care se va lasa pe gratar cam zece minute pe fiecare parte, fara a se usca.
  • Se vor spala rosiile si se vor usca bine, se vor pune pe gratar, intregi, si dupa ce se coc se vor curata de coaja.
  • Se vor curata cateii de usturoi si se vor pisa, la final amestecandu-se cu rosiile. In acest fel, sosul este gata.
  • Se va pune pe gratar si telemeaua, se va intoarce cu grija si se va lasa pe gratar pana se vor rumeni partile feliilor de telemea, insa cat miezul sa ramana moale…

Pofta buna!