Carne de pui cu sos de rosii si masline

Share

Carne de pui cu sos de rosii si masline este o reteta culinara ce se prepara repede si usor, ideala oricarei ocazii, fie ca este vorba despre o masa luata impreuna cu cei dragi, fie ca este vorba despre ceva mai festiv.

Carne de pui cu sos de rosii si masline reprezinta o mancare gustoasa, satioasa si fina, bogata in proteine si foarte usoara.

Carne de pui cu sos de rosii si masline

Ingrediente pentru carne de pui cu sos de rosii si masline:

  • 6 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • verdeturi
  • masline

Ingrediente pentru garnitura la carne de pui cu sos de rosii si masline:

  • 250 grame paste
  • 50 grame unt
  • sare si piper
  • usturoi

Mod de preparare pentru carne de pui cu sos de rosii si masline:

Carne de pui cu sos de rosii si masline este o reteta culinara pe care o poti incerca oricand doresti sa prepare ceva clasic intr-un mod mai inedit.

Se vor condimenta si asezona copanelele de pui, se va toca ceapa impreuna cu usturoiul, se vor transfera intr-un vas termorezistent, adaugand maslinele. Deasupra acestor ingrediente se vor adauga copanelele de pui, se va stropi totul cu putin ulei si se va da totul la cuptor pana se observa ca se rumeneste carnea. Se va servi carnea cu garnitura de paste cu usturoi…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news