Supă de legume și fidea

Share

Supa de legume și fidea este plină de vitamine, sănătoasă și, nu în ultimul rând, foarte ușor de preparat.

Supă de legume și fidea

Supa de legume și fidea este oricând binevenită. Vă prezentăm o versiune fără carne.

Ingrediente pentru supă de legume și fidea:

  • 1 pungă de fidea
  • 2 linguri de ulei
  • 3 morcovi potrivit de mari
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras (de orice culoare)
  • 1 rădăcină mică de țelină
  • 1 ceapă
  • 1 păstărnac
  • pătrunjel verde
  • amestec de condimente pentru supă
  • sare
  • piper măcinat

Mod de preparare pentru supă de legume și fidea:

  • Curățați cartofii, morcovii, ceapa, ardeiul gras, rădăcinile de pătrunjel, țelină, păstârnac. Tocați frunzele de pătrunjel.
  • Puteți lăsa legumele întregi sau le puteți toca, în funcție de preferință. Puneți legumele într-o oală cu apă, adăugați două linguri de ulei, un praf de sare și le lăsați să fiarbă la foc potrivit.
  • Dacă folosiți legumele întregi, le scoateți din oală după ce s-au fiert (le puteți scoate pe toate sau doar pe cele care nu vă plac), strecurați apa, apoi adăugați fideaua și o lăsați să fiarbă. În cazul în care ați folosit legume tocate, după ce s-au fiert, adăugați fideaua.
  • Lăsați fideaua să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  • Adăugați amestecul de condimente pentru supă și amestecați.
  • Această supă se servește caldă, iar în fiecare farfurie se adaugă pătrunjel verde, tocat și se presară piper după gust…

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news