Home / RETETE / RETETE DE MANCARE / Retete cu ciuperci / Ciupercute umplute cu piept de pui

Ciupercute umplute cu piept de pui

Ciupercutele umplute cu piept de pui reprezinta o reteta culinara usoara, satioasa si rapida, potrivita oricarei ocazii, de la sarbatori pana la intalnirile de final de saptamana cu prietenii.

Ciupercute umplute cu piept de pui

Ciupercutele umplute cu piept de pui se prepara repede si usor, rezultatul fiind unul aromat si savuros.

Ingrediente pentru ciupercute umplute cu piept de pui:

  • 200 grame piept de pui
  • 100 grame cascaval ras
  • 100 grame masline verzi
  • 20 ciuperci
  • ulei de masline
  • pasta de rosii
  • parunjel
  • mirodenii
  • 1 ceapa

Mod de preparare pentru ciupercute umplute cu piept de pui:

  •  Se vor indeparta piciorusele ciupercilor si se vor amesteca intr-un vas carnea tocata, mirodeniile, patrunjelul, ceapa, uleiul de masline si pasta de rosii.
  • Cu amestecul obtinut se vor umple ciupercile si se vor lasa la cuptor pret de 20 de minute.
  • Dupa acest interval, se va presara cascaval deasupra ciupercilor si se vor lasa la cuptor inca 5 minute.

Pofta buna!