Friptură de pui în stil marocan

Share

Friptura de pui în stil marocan are un gust foarte bun și este sănătoasă, întrucât se prepară la grill.

Friptură de pui în stil marocan

Friptura de pui în stil marocan este gata în circa 45 minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Puteți consuma friptura simplă sau cu o garnitură de orez sau cușcuș, ori cu salată.

Ingrediente pentru friptură de pui în stil marocan:

  • 4 piepturi de pui dezosate și fără piele
  • 120 ml ulei de măsline extravirgin
  • ¼ cană de praz sau arpagic verde (doar părțile albe), tocat
  • ¼ cană de pătrunjel verde, tocat
  • ¼ cană de coriandru verde, tocat
  • 1 linguriță de usturoi zdrobit
  • 2 lingurițe paprika
  • 2 lingurițe chimion pudră + ¼ lingură de chimion pudră
  • 1 lingură de sare

Mod de preparare pentru friptură de pui în stil marocan:

  • Puneți într-un robot de bucătărie uleiul, prazul (sau arpagicul), pătrunjelul, coriandrul, usturoiul, paprika, chimionul, sarea, chimionul și turmericul, apoi le procesați până obțineți un amestec fin, pe care îl transferați într-un bol.
  • Frecați carnea de pui cu amestecul rezultat, apoi o lăsați în bol pentru 30 de minute.
  • Încingeți grill-ul la temperatură medie spre ridicată…
  • Frigeți carnea de pui timp de cinci-șapte minute pe fiecare parte.

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente