Pachetele de carne de pui in bere cu dovlecei

Share

Pachetelele de carne de pui in bere cu dovlecei reprezinta o reteta culinara practica si delicioasa, inedita si plina de savoare, ideala oricarei intalniri cu cei dragi.

products__9779dd6d4b54a5eb6bd080a99745cb45

Pachetelele de carne de pui in bere cu dovlecei este o mancare delicioasa, savuroasa si satioasa.

Ingrediente pentru pachetele de carne de pui in bere cu dovlecei:

  • 2 piepturi de pui injumatatite
  • 1 dovlecel galben
  • 1 zucchini
  • ceapa verde
  • 2 lingurite boia de ardei
  • 5 catei usturoi
  • 1 lingurita faina
  • 1 cana de bere neagra
  • ulei de masline
  • 4 felii lamaie sau lime
  • chimen

Mod de preparare pentru pachetele de carne de pui in bere cu dovlecei:

  • Pachetele de carne de pui in bere cu dovlecei reprezinta o reteta culinara usor de preparat, savuroasa si rapida. Se va turna berea intr-un vas si se va duce pana in punctul de fierbere mentinandu-se pret de trei minute, apoi se va adauga faina si se va amesteca, dupa care se vor adauga si uleiul de masline, usturoiul si sarea.
  • Dupa acesti pasi, se va incalzi cuptorul si se vor da la cuptor dovlecelul, zucchini-ul si ceapa verde, peste care se va presara amestecul obtinut din boiaua de ardei, sarea si chimenul.
  • Peste legumele aranjate se vor presara bucatile de pui asezonate, peste care se vor turna cate doua linguri de bere pe fiecare bucata de pui. La final, se vor adauga doua felii de lamaie sau de lime peste carnea de pui…
  • Se va inveli fiecare bucata de pui in hartie de copt si se vor lasa toate la cuptor pret de 30 minute, apoi se vor desface, iar la servire se vor marunti.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente