RETETE DE MANCARE

Budincă din cacao cu lapte de migdale

Budincă din cacao cu lapte de migdale

Budinca din cacao cu lapte de migdale este o rețetă de desert savuros, pe care îl puteți prepara cu orice ocazie. Budinca din cacao cu lapte de migdale este gata în circa 15 minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru șapte porții. Ingrediente pentru budincă din cacao cu lapte de migdale: ⅓ cană de zahăr ⅓ cană pudră ...

Read More »

Tăiței cu ghimbir și ceapă verde

Tăiței cu ghimbir și ceapă verde

Tăițeii cu ghimbir și ceapă verde reprezintă o rețetă inspirată din bucătăria chinezească, ce presupune îmbinarea mai multor arome. Tăițeii cu ghimbir și ceapă verde sunt ușor de preparat și necesită ingrediente cu o mulțime de proprietăți benefice organismului. Ingrediente pentru tăiței cu ghimbir și ceapă verde: 280 g tăiței o lingură de boia de ardei chili 2 lingurițe de ...

Read More »

Hummus cu Tahini si sfecla rosie

Hummus cu Tahini si sfecla rosie

Hummusul cu Tahini si sfecla rosie se poate consuma simplu sau impreuna cu legume, pita ori se poate intinde pe paine, deoarece este cremos. Hummusul cu Tahini si sfecla rosie este o reteta sanatoasa si gustoasa, care se prepara foarte simplu si este gata in doar 20 de minute. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru sase portii. Ingrediente ...

Read More »

Ciuperci Pleurotus pané cu muștar

Ciuperci Pleurotus pané cu muștar

Ciupercile Pleurotus pané cu muștar reprezintă o rețetă de post rapidă, care se prepară fără dificultate. Ciupercile Pleurotus pané cu muștar sunt foarte gustoase și reprezintă o opțiune potrivită pentru masa de prânz. Ingrediente pentru ciuperci Pleurotus pané cu muștar: 1 kg de ciuperci Pleurotus mari o lingură de muștar 100 g făină 200 g pesmet sau fulgi de porumb ...

Read More »

Sarmale cu orez în foi de varză murată

Sarmale cu orez în foi de varză murată

Sarmalele cu orez în foi de varză murată reprezintă o mâncare cu specific românesc, foarte apreciată în special în perioada postului. Sarmalele cu orez în foi de varză murată sunt delicioase, ideale pentru o masă sățioasă. Ingrediente pentru sarmale cu orez în foi de varză murată: 1 varză murată de dimensiuni mari, potrivit de sărată şi spălată bine 1 cană ...

Read More »

Paste cu șuncă presată și mazăre

Paste cu șuncă presată și mazăre

Pastele cu șuncă presată și mazăre reprezintă o rețetă culinară bogată în arome, ideală meselor în familie sau cu prietenii. Pastele cu șuncă presată și mazăre este gata în 20 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru paste cu șuncă presată și mazăre: 325 g paste 120 g șuncă presată, mărunțită 275 g ...

Read More »