Carne de pui cu otet balsamic

Carne de pui cu otet balsamic este o reteta culinara aromata, gustoasa si usor de preparat fiind ideala oricarei mese, fie ca este vorba despre o sarbatoare, fie ca este vorba despre o petrecere.

Foietaj cu piept de pui

Foietaj cu piept de pui este o reteta culinara fina, savuroasa, care se prepara usor si repede, rezultatul fiind unul foarte gustos.

Placinta cu carne de vita si mazare cu menta

Placinta cu carne de vita si mazare cu menta este o delicatesa consistenta, aromata, ce se poate servi in orice zi, dar care va face senzatie printre invitatii tai la masa, mai ales daca servesti placinta in vase ramekin.

Pui cu mozzarella

Pui cu mozzarella este o reteta culinara ce se prepara usor si repede, fiind o mancare fina, satioasa si aromata, ideala oricarei mese, indiferent de ocazie.

Pui picant cu dovleac la cuptor

Puiul picant cu dovleac la cuptor este reteta ideala pentru serile petrecute in familie fiind o mancare usor de preparat, dar foarte satioasa.

Carne de pui cu tocana ratatouille

Carnea de pui cu rozmarin si ratatouille la tava reprezinta o mancare bogata in vitamina C, dar si in acid folic, asadar este mancarea ideala dupa o zi grea de munca.

Snitele din carne de pui

Rulourile cu carne de pui si piure dulce reprezinta o reteta culinara cu textura cremoasa si cu numeroase beneficii nutritive oferindu-ne o cantitate semnificativa de vitamine si minerale.