RETETE DE MANCARE

Roșii umplute cu quinoa și brânză de vaci

Roșii umplute cu quinoa și brânză de vaci

Roșiile umplute cu quinoa și brânză de vaci reprezintă o rețetă sănătoasă. Acestea se prepară ușor și au un aspect festiv, dar și gust delicios. Roșiile umplute cu quinoa și brânză de vaci se pot consuma ca atare sau drept garnitură la fripturi sau la alte feluri de mâncare. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru șase porții. Ingrediente pentru roșii ...

Read More »

Păstăi de fasole sotate cu oregano

Păstăi de fasole sotate cu oregano

Păstăile de fasole sotate cu oregano reprezintă o rețetă culinară foarte gustoasă și hrănitoare, ideală pentru masa de prânz sau cină. Păstăile de fasole sotate cu oregano se pot consuma atât drept garnitură, cât și ca fel principal, alături de mămăligă și mujdei de usturoi, de exemplu. Ingrediente pentru păstăi de fasole sotate cu oregano: 900 g păstăi de fasole (proaspătă ...

Read More »

Salata de spanac in stil grecesc

Salata de spanac in stil grecesc

Salata de spanac in stil grecesc reprezinta o alegere minunata si sanatoasa pentru gustare, dar poate fi consumata si drept garnitura. Salata de spanac in stil grecesc este o sursa de vitamine si nutrienti, intrucat are in componenta si vlastari de mazare, migdale, avocado, lime si alte ingrediente sanatoase. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru 4 portii. Ingrediente pentru ...

Read More »

Sparanghel crocant la cuptor

Sparanghel crocant la cuptor

Bucatile de sparanghel crocant la cuptor reprezinta o alternativa perfecta pentru cartofii pai, deoarece sunt mai sanatoase si nu afecteaza silueta. Sparanghelul crocant la cuptor este gata in 30 de minute si se poate consuma impreuna cu un sos, de preferinta de usturoi sau picant. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru patru portii. Ingrediente pentru sparanghel crocant la ...

Read More »

Piept de curcan la abur

Piept de curcan la abur

Pieptul de curcan cu legume la abur este o reteta culinara mai complexa, dar foarte satioasa si aromata potrivita momentelor speciale petrecute impreuna cu familia si prietenii, dar si cinei de Craciun.

Read More »

Paste cu ciuperci și Mascarpone

Paste cu ciuperci și Mascarpone

Pastele cu ciuperci și Mascarpone reprezintă o alegere foarte bună pentru masa de prânz sau cină, deoarece sunt ușor de preparat și au un gust foarte bun. Pastele cu ciuperci și Mascarpone sunt gata în circa o oră. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru paste cu ciuperci și Mascarpone 350 g de paste 450 ...

Read More »

Mâncare de mazăre cu ceapă

Mâncare de mazăre cu ceapă

Mâncarea de mazăre cu ceapă este o rețetă simplă, care se prepară ușor, prin sotare, din puține ingrediente. Mâncarea de mazăre cu ceapă se poate consuma ca atare sau drept garnitură pentru diverse fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru mâncare de mazăre cu ceapă: 450 g mazăre proaspătă sau congelată ½ ceapă medie, ...

Read More »

Salată de castravete cu chili și mărar

Salată de castravete cu chili și mărar

Salata de castravete cu chili și mărar are un gust picant și este ușor de preparat, intrucât necesită doar câteva ingrediente. Salata de castravete cu chili și mărar poate fi servită ca atare, dar se consumă cel mai bine cu pește rece (de exemplu, somon) sau carne de pui. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente ...

Read More »