RETETE DE MANCARE

Păstăi proaspete de fasole marinate

Păstăi proaspete de fasole marinate

Păstăile proaspete de fasole marinate sunt un condiment preparat în mod natural care se pune în sandvișuri, în salate, ori se consumă drept garnitura la diverse mâncăruri. Păstăile proaspete de fasole marinate se fac rapid și rezistă la frigider în condiții excelente, timp de pana la o săptămână. Ingrediente pentru păstăi proaspete de fasole marinate: 1 kg de păstăi proaspete 2 ½ căni ...

Read More »

Salată de ardei grași și varză la borcan

Salată de ardei grași și varză la borcan

Salata de ardei grași și varză la borcan este o rețetă de sezon, care se prepară prin marinare în oțet clasic, oțet de vin alb sau oțet de mere, după preferință. Salata de ardei grași și varză la borcan reprezintă o îmbinare armonioasă a aromelor dulci, acrișoare și picante. O puteți consuma alături de preparatele din carne de porc, în ...

Read More »

Sarmale cu orez și ciuperci

Sarmale cu orez și ciuperci

Sarmalele cu orez și ciuperci reprezintă o rețetă de post extrem de savuroasă și bogată în arome. Sarmalele cu orez și ciuperci sunt foarte gustoase, sățioase și reprezintă o alternavă de sezon la cele cu carne. Ingrediente pentru sarmalele cu orez și ciuperci: 200 g orez 400 g ciuperci crude 3 verze murate 3 morcovi 4 cepe potrivit de mari ...

Read More »

Paste cu legume

Paste cu legume

Pastele cu legume reprezintă o rețetă ușoară și rapidă, inspirată din bucătăria asiatică. Pastele cu legume sunt o alegere inspirată atunci când aveți poftă de o mâncare condimentată, care este ușor de făcut. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru, până la șase porții. Ingrediente pentru paste cu legume: 230 g paste Soba sau Udon o ceapă mare ...

Read More »

Mâncare de legume asortate

Mâncare de legume asortate

Mâncarea de legume asortate este o rețetă culinară sănătoasă, ușor de preparat, destinată prânzului sau cinei. Mâncarea de legume asortate va fi gata în circa 40 de minute. Puteți consuma această mâncare ca atare sau drept garnitură la fripturi. Ingrediente pentru mâncare de legume asortate: 400 g fasole verde 400 g conopidă 400 g broccoli 300 g ardei gras 200 ...

Read More »

Ciuperci cu cimbru și Parmezan

Ciuperci cu cimbru și Parmezan

Ciupercile cu cimbru și Parmezan reprezintă o rețetă culinară ușoară, care poate fi preparată cu orice ocazie. Ciuperci cu cimbru și Parmezan vor fi gata în circa 25 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru ciuperci cu cimbru și Parmezan 680 g ciuperci Champignon feliate subțire 2 linguri de cimbru uscat ¼ cană ...

Read More »