RETETE DE MANCARE

Gogonele si morcovi in otet

Gogonele si morcovi in otet

Gogonelele și morcovii în oțet se fac rapid și se consumă mai ales alături de fripturi, mâncăruri gătite și sandvișuri. Gogonelele și morcovii în oțet au un gust minunat, îmbogățit de condimente precum usturoiul, piperul, mărarul, boabele de muștar și frunzele de dafin. Ingrediente pentru gogonele și morcovi în oțet: gogonele verzi morcovi proaspeți crenguțe de mărar uscat boabe de ...

Read More »

Sarmale cu orez și ciuperci

Sarmale cu orez și ciuperci

Sarmalele cu orez și ciuperci reprezintă o rețetă de post extrem de savuroasă și bogată în arome. Sarmalele cu orez și ciuperci sunt foarte gustoase, sățioase și reprezintă o alternavă de sezon la cele cu carne. Ingrediente pentru sarmalele cu orez și ciuperci: 200 g orez 400 g ciuperci crude 3 verze murate 3 morcovi 4 cepe potrivit de mari ...

Read More »

Castraveti conservati in saramura cu hrean

Castraveti conservati in saramura cu hrean

Castravetii conservati in saramura cu hrean sunt nelipsiti la multe mese, datorita faptului ca pot fi asociati cu o multime de mancaruri.  Castravetii conservati in saramura cu hrean pot completa un sandvis sau pot fi mancati impreuna cu tocanite sau diferite mancaruri gatite ce au in componenta fasole, ori fripturi. Va prezentam cum puteti pregati un borcan. Ingrediente pentru castraveti ...

Read More »

Mâncare de legume asortate

Mâncare de legume asortate

Mâncarea de legume asortate este o rețetă culinară sănătoasă, ușor de preparat, destinată prânzului sau cinei. Mâncarea de legume asortate va fi gata în circa 40 de minute. Puteți consuma această mâncare ca atare sau drept garnitură la fripturi. Ingrediente pentru mâncare de legume asortate: 400 g fasole verde 400 g conopidă 400 g broccoli 300 g ardei gras 200 ...

Read More »

Supă-cremă de roșii

Supă-cremă de roșii

Supa-cremă de roșii reprezintă o rețetă ușoară și rapidă, întrucât este gata în doar 15 minute. Supa-cremă de roșii este foarte gustoasă, iar gustul este îmbogățit și de aroma verdețurilor. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru-șase porții. Ingrediente pentru supă-cremă de roșii: 2 căni de roșii decojite întregi (conservate) 2 căței de usturoi zdrobiți o ceapă mică, ...

Read More »

Zacusca traditionala de vinete

Zacusca traditionala de vinete

Zacusca traditionala de vinete preparata acasa este nelipsita din camarile gospodinelor desavarsite, datorita gustului sau delicios, dar si a faptului ca rezista mult timp conservata. Zacusca traditionala de vinete se consuma rece, sub forma de aperitiv sau gustare: pe paine simpla sau prajita, chifle, biscuiti de masa sau legume ori impreuna cu castraveti murati. Ingrediente pentru zacusca traditionala de vinete: ...

Read More »

Hummus din fasole neagră

Hummus din fasole neagră

Hummus-ul din fasole neagră este o rețetă de aperitiv foarte gustos, sănătos și sățios, care se prepară ușor. Hummus-ul din fasole neagră se poate consuma cu legume crude sau preparate în mod crocant, cu măsline, chipsuri Tortilla, poate fi folosit în sandvișuri în loc de muștar sau maioneză, se poate întinde pe pe felii de pâine, pe pită sau pizza, ...

Read More »

Salată în stil libanez

Salată în stil libanez

Salata în stil libanez este sănătoasă, aromată și se poate consuma atât ca atare, cât și drept garnitură la fripturi. Salata în stil libanez este gata în circa 15 minute și se prepară ușor, din ingrediente care se găsesc la supermarketuri. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru un bol mare. Ingrediente pentru salată în stil libanez: ½ cană ...

Read More »
Loading..