RETETE DE MANCARE

Retete de mancare rapide si usor de gatit. O varietate de retete de mancare cu carne si retete culinare vegetariene pentru toate gusturile.

Zacusca fara ceapa

Zacusca fara ceapa

Zacusca fara ceapa este o reteta accesibila si foarte gustoasa, care se prepara usor. Aceasta reprezinta o alegere potrivita pentru persoanele care au probleme digestive si nu tolereaza ceapa. Zacusca fara ceapa se poate consuma la micul dejun sau sub forma de gustare intre mese. Se intinde pe felii de paine, pe chifle sau se serveste ca aperitiv apetisant, pe ...

Read More »

Ciuperci cu cimbru și Parmezan

Ciuperci cu cimbru și Parmezan

Ciupercile cu cimbru și Parmezan reprezintă o rețetă culinară ușoară, care poate fi preparată cu orice ocazie. Ciuperci cu cimbru și Parmezan vor fi gata în circa 25 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru ciuperci cu cimbru și Parmezan: 680 g ciuperci Champignon feliate subțire 2 linguri de cimbru uscat ¼ cană ...

Read More »

Ceapa rosie cu ardei iute in otet

Ceapa rosie cu ardei iute in otet

Ceapa rosie cu ardei iute in otet este o reteta inspirata din bucataria mediteraneana, foarte gustoasa si picanta, cu o textura crocanta si culoare spectaculoasa. Ceapa rosie cu ardei iute in otet se consuma alaturi de mancarurile pe baza de legume sau carne, carora le imbogateste savoarea, dar se mai poate consuma si in sandvisuri, in salate sau cu fripturi. ...

Read More »

Pui la cuptor cu vinegreta

Pui la cuptor cu vinegreta

Puiul la cuptor cu vinegreta se prepara repede si usor, reteta aceasta fiind una satioasa, dar si foarte gustoasa, ideala asadar pentru mesele festive, dar si pentru clipele in care vrei sa iti bucuri familia cu ceva delicios.

Read More »

Pulpe de pui Lazone in sos de smantana

Pulpe de pui Lazone in sos de smantana

Pulpele de pui Lazone in sos de smantana reprezinta o reteta perfecta pentru pranz sau cina, care se prepara foarte rapid, in doar 15 minute. Pulpele de pui Lazone in sos de smantana necesita asezonarea cu mirodenii, dupa care se prajesc. Va prezentam cum puteti prepara sase portii. Ingrediente pentru pulpe de pui Lazone in sos de smantana: 900 g pulpe de ...

Read More »

Spaghete carbonara cu smântână

Spaghete carbonara cu smântână

În bucătăria italiană sunt la mare căutare pastele. Există o sumedenie de reţete şi un infinit de combinaţii pe care le puteţi încerca şi chiar experimenta pornind de la reţeta clasică. Vă propun o reţetă de carbonara clasică pe care o puteţi îmbogăţi cu piept de pui, legume, peşte sau fructe de mare. Totul ţine de modernitatea gusturilor voastre. Gata ...

Read More »

Gogonele si morcovi in otet

Gogonele si morcovi in otet

Gogonelele și morcovii în oțet se fac rapid și se consumă mai ales alături de fripturi, mâncăruri gătite și sandvișuri. Gogonelele și morcovii în oțet au un gust minunat, îmbogățit de condimente precum usturoiul, piperul, mărarul, boabele de muștar și frunzele de dafin. Ingrediente pentru gogonele și morcovi în oțet: gogonele verzi morcovi proaspeți crenguțe de mărar uscat boabe de ...

Read More »