RETETE DE MANCARE

Somon cu pesmet aromat

Somon cu pesmet aromat

Somonul cu pesmet aromat este o rețetă savuroasă pe care o puteți prepara cu ușurință pentru prânz sau cină. Somonul cu pesmet aromat este gata în circa 25 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru trei porții. Ingrediente pentru somon cu pesmet aromat: 520 g file de somon 1+½ linguriță de muștar Dijon ½ linguriță miere 2 ...

Read More »

Paste în stil asiatic

Paste în stil asiatic

Pastele în stil asiatic reprezintă o rețetă culinară gustoasă și condimentată, care se prepară ușor și rapid. Pastele în stil asiatic sunt gata în circa 15 minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru paste în stil asiatic: 250 g paste 2 ardei grași de orice culoare 2 ardei iuți jalapeño un castravete mare 8 ...

Read More »

Cotlete de porc cu sos Pesto

Cotlete de porc cu sos Pesto

Cotletele de porc cu sos Pesto sunt un deliciu pe care il puteti savura la cina. Aveti nevoie doar de cateva ingrediente savuroase, care se imbina armonios. Cotletele de porc cu sos Pesto reprezinta o combinatie satioasa pe care o puteti consuma ca atare sau impreuna cu o garnitura de salata. Va prezentam cum puteti prepara o cantitate pentru patru portii. ...

Read More »

Salată cu ouă fierte și sfeclă roșie

Salată cu ouă fierte și sfeclă roșie

Salata cu ouă fierte și sfeclă roșie este sățioasă, gustoasă, condimentată și ușor de preparat. Salata cu ouă fierte și sfeclă roșie este gata în circa zece minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru 2 porții. Ingrediente pentru salată cu ouă fierte și sfeclă roșie: Pentru salată: 2 ouă fierte 80 g sfeclă roșie, fiartă și mărunțită 2 ...

Read More »

Paste cu sos și carne tocată

Paste cu sos și carne tocată

Pastele cu sos și carne tocată reprezintă o mâncare foarte gustoasă care merită încercată, mai ales că este ușor de preparat. Pastele cu sos și carne tocată sunt ideale pentru cei care preferă mâncărurile sățioase. Vă prezentăm o versiune cu carne de porc; iată cum puteți prepara o cantitate pentru trei porții: Ingrediente pentru paste cu sos și carne tocată: 300 ...

Read More »

Sos Tzatziki din iaurt cu mirodenii

Sos Tzatziki din iaurt cu mirodenii

Sosul Tzatziki din iaurt cu mirodenii este o reteta de origine greceasca, iar gustul sau minunat se potriveste cu o multime de mancaruri.   Sosul Tzatziki din iaurt cu mirodenii este atat de adaptabil, incat il puteti folosi pentru a marina carnea, pentru a il consuma alaturi de fripturi la gratar, peste, sandvisuri, ca dressing pentru salate ori sub forma ...

Read More »

Piure din conopidă cu brânză și usturoi

Piure din conopidă cu brânză și usturoi

Piureul din conopidă cu brânză și usturoi este o rețetă de mâncare sănătoasă de origine franțuzească, ce se prepară în 25 – 30 de minute. Piureul din conopidă cu brânză și usturoi se poate consuma atât ca atare, cât și drept garnitură pentru diverse fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru conopidă cu brânză ...

Read More »