Home / RETETE / RETETE DE MANCARE / Paste / Paste Fusilli cu ton

Paste Fusilli cu ton

Pastele Fusilli cu ton reprezintă o alegere potrivită pentru momentele în care doriți să preparați rapid o mâncare sățioasă, cu gust savuros, pentru prânz sau cină.

Paste Fusilli cu ton

Pastele Fusilli cu ton sunt gata în circa 20 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru două porții.

Ingrediente pentru paste Fusilli cu ton:

  • 2 căni de paste Fusilli
  • 100 g ton la conservă, scurs
  • ½ cană de ceapă roșie, tocată
  • 2 căței de usturoi tăiați mărunt
  • 2 lingurițe de ulei de măsline
  • 1 cană sos de tomate preparat acasă ori sos pentru paste
  • 1 linguriță de busuioc verde, tocat
  • ¼ cană de parmezan ras
  • sare
  • piper negru

Mod de preparare pentru paste Fusilli cu ton:

  • Fierbeți pastele Fusilli urmând instrucțiunile de pe ambalaj, apoi scurgeți apa.
  • Încingeți uleiul într-o tigaie, adăugați ceapa și căliți-o până capătă o nuanță de auriu spre maroniu; adăugați apoi și usturoiul și îl căliți puțin.
  • Desfaceți tonul în mai multe bucățele pe care le adăugați peste amestecul cu ceapă și ridicați temperatura.
  • Adăugați sosul de tomate preparat acasă (ori sosul pentru paste) și pastele Fusilli; agitați bine tigaia pe foc timp de circa un minut.
  • Presărați după gust sare, piper, busuioc verde tocat și parmezan ras…

Poftă bună!