Păstrăv la aburi cu ghimbir și usturoi

Share

Păstrăvul la aburi cu ghimbir și usturoi este o rețetă culinară sănătoasă și foarte gustoasă, care se prepară cu ușurință.

Păstrav la aburi cu ghimbir și usturoi

Păstrăvul la aburi cu ghimbir și usturoi se prepară ușor și se poate servi cu tăiței ori diferite tipuri de paste sau orez.

Ingrediente pentru păstrăv la aburi cu ghimbir și usturoi:

  • 2 fileuri de păstrăv
  • 2 linguri de vin alb (sec)
  • zeama de la ½ lămâie
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 bucată de 1 cm de ghimbir
  • coriandru verde

Mod de preparare pentru păstrăv la aburi cu ghimbir și usturoi:

  • Zdrobiți usturoiul; separat, dați pe răzătoare ghimbirul. Tocați coriandrul verde.
  • Amestecați usturoiul cu vinul alb (sec) și zeama de lămâie, turnați peste fileurile de păstrăv, după care le așezați într-un aparat de fiert la aburi, unde le lăsați pentru cinci-șase minute sau până când se pătrund bine…
  • La servire, presărați deasupra coriandru verde, tocat.

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente