Paté de ficat de pui cu coniac

Share

Patéul de ficat de pui cu coniac este o reteta culinara inspirata din bucataria francezilor, aceasta varianta preparata cu smantana fiind un rezultat mult mai cremos si mai fin.Paté de ficat de pui cu coniac

Patéul de ficat de pui cu coniac poate fi pregatit oricand doresti sa prepari celor dragi o mancare practica, satioasa, cremoasa si usoara.

Ingrediente pentru paté de ficat de pui cu coniac:

  • 400 grame ficat de pui
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura si jumatate de coniac
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru paté de ficat de pui cu coniac:

  • Patéul de ficat de pui cu coniac este o reteta culinara ce se prepara usor si repede. Se va cali ceapa pana se inmoaie, se va taia ficatul de pui marunt si se va adauga peste ceapa, sotandu-se pret de patru minute, dupa care se va turna ¾ de pahar cu apa si se va lasa la fiert cam opt minute.
  • Compozitia obtinuta se va amesteca cu smantana, coniac, sare si piper si se va mixa foarte bine pana se obtine o crema…
  • Se va da la frigider pret de cateva minute, dupa care se va servi cu muraturi sau struguri.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news