Pui fript cu capsuni si mustar

Share

Pui fript cu capsuni si mustar reprezinta o reteta culinara inedita, ce imbina savoarea capsunilor cu fragezimea puiului, rezultatul culinar fiind un amestec armonios de proteine animale cu aroma fructelor, un adevarat delir culinar.

Pui fript cu capsuni si mustar este o mancare ce se prepara usor si repede, fiind ideala intalnirilor cu cei dragi, dar si cinelor mai speciale.

Pui fript cu capsuni si mustar

Ingrediente pentru pui fript cu capsuni si mustar:

  • 600 grame piept de pui fara os
  • 500 grame capsuni
  • 100 ml vin alb demidulce
  • 1 lingura mustar picant
  • 2 linguri seminte de susan
  • zeama de la 1 lamaie
  • ulei de masline
  • praf chilli
  • sare, piper alb
  • amidon
  • 1 legatura ceapa verde
  • cateva migdale.

Mod de preparare pentru pui fript cu capsuni si mustar:

Pui fript cu capsuni si mustar este o reteta culinara usoara si satioasa.

Se va pune la marinat pieptul de pui taiat fasii intr-un amestec rezultat din sucul de la lamaie, uleiul de masline, mirodeniile si semintele de susan pret de 1 ora.

In acest timp, se va stropi ceapa injumatatita cu sare si mustar, se vor taia capsunile in 2 si se vor trece pe sub un jet de apa rece.

Fasiile de pui, dupa ce s-au marinat, se vorcaliin ulei de masline, adaugandu-se ulterior si ceapa cu mustar, la final capsunile. Se va servi mancarea pui cu capsuni si mustar cu migdale sau fistic.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente