Supa din pulpe de pui cu legume

499

Supa din pulpe de pui cu legume este o reteta foarte gustoasa, care se prepara usor si rapid.

 Supa din pulpe de pui cu legume

Supa din pulpe de pui cu legume este hranitoare si extrem de sanatoasa. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru patru portii.

Ingrediente pentru supa din pulpe de pui cu legume:

  • 900 g pulpe de pui
  • 2 l de apa
  • 1 morcov mare
  • 1 tulpina mare de telina
  • 1 ceapa mare, alba
  • 2 catei de usturoi
  • 6 fire de patrunjel verde
  • 6 fire de cimbru verde
  • ½ lingura boabe de piper negru
  • sare

Mod de preparare pentru supa din pulpe de pui cu legume:

  • Eliminati excesul de grasime de pe pulpele de pui, daca este cazul.
  • Curatati si maruntiti fin ceapa, morcovul, tulpina de telina, usturoiul, patrunjelul si cimbrul.
  • Intr-o oala mare, amestecati pulpele de pui, ceapa, morcovul, telina, usturoiul, cimbrul, turnati apa si adaugati boabele de piper negru, apoi lasati sa fiarba la temperatura medie spre ridicata pana da in clocot. Cand incepe sa clocoteasca, folositi o lingura pentru spuma si eliminati spuma creata.
  • Dupa ce a dat in clocot, dati focul mic si lasati supa sa fiarba timp de 40 de minute.
  • Apoi, scoateti pulpele de pui din oala si taiati carnea de pe oase (pe care le inlaturati). Maruntiti fin carnea ramasa si o adaugati inapoi in oala cu supa.
  • La final, adaugati sare si cateva frunze maruntite de patrunjel verde.
  • Aceasta supa se serveste calda…

Pofta buna!