Supa aromata de ceapa si paine cu usturoi

Share

Supa aromata de ceapa si paine cu usturoi este o reteta culianra inspirata din bucataria frantuzeasca, o supa aromata, fina si savuroasa, ideala unei mese servite impreuna cu cei dragi.

Supa aromata de ceapa si paine cu usturoi reprezinta supa ideala pentru persoanele care adora supele cremoase si foarte aromate, mai ales daca este servita cu paine cu usturoi.

Supa aromata de ceapa si paine cu usturoi

Ingrediente pentru supa aromata de ceapa si paine cu usturoi:

  • 3 linguri de unt
  • 6 cepe,
  • 4 catei de usturoi
  • 1,2 litri supa de legume
  • 2 linguri de faina
  • 3 linguri cu varf de ceapa
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 2 baghete mici
  • 125 grame de mozzarella.

Mod de preparare pentru supa aromata de ceapa si paine cu usturoi:

Supa aromata de ceapa si paine cu usturoi este reteta ideala pentru orice masa aromata si plina de gust.

Se va topi o lingura de unt si se va cali ceapa, ulterior calindu-se si usturoiul. Se va adauga faina si se va amesteca, dupa care se va turna peste supa de legume si se va fierbe cat timp se va preapara painea cu usturoi. Se va amesteca untul care a ramas cu usturoiul si jumatate din cantitatea de patrunnjel, condimentandu-se cu piper si sare.

Se va taia fiecare bagheta in 6 felii, dupa care se va adauga un pic din amestecul de unt si un pic de mozzarella, dupa care se va invveli bagheta in folie de aluminiu. S evor coace pret de 15 minute pana cand se topeste untul. Se va condimenta supa cu sare si piper si se va adauga restul de supa.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente