Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana

795

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana reprezinta o reteta culinara inedita care imbina gustul aromat al ciupercilor cu savoarea inconfundabila a carnii de pui.

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana este o mancare bogata in vitamine, proteine si minerale.

Ingrediente pentru tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana:

  • 8 bucati de carne de pui
  • 500 grame de ciuperci
  • 800 grame smantana
  • 2 cepe
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper alb sau negru

Mod de preparare pentru tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana:

  • Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana este o reteta culinara aromata si savuroasa. Se vor da prin sare si piper bucatile de pui si se vor praji in tigaie cu 200 ml ulei.
  • Ciupercile se vor taia bucati, ceapa si patrunjelul se vor toca marunt si se vor sota pana se inmoaie.
  • Peste ciuperci si ceapa se vor adauga 500 ml apa si se vor lasa sa fiarba cam cinci minute, dupa care se vor adauga bucatile de pui prajite.
  • Se vor adauga in smantana doua linguri de faina si se va omogeniza totul, turnandu-se peste carnea de pui…

Pofta buna!