RETETE DE SARBATORI

Paine crestata cu cascaval

Paine crestata cu cascaval

Paine crestata cu cascaval este o reteta vegetariana care imbina perfect gustul savuros de cascaval topit cu cel proaspat de ceapa verde. Painea crestata cu cascaval, atat de simpla si gustoasa, poate fi servita ca aperitiv sau poate insoti un alt fel de mancare. Aspectul sau spectaculos o face potrivita in mod special pentru sarbatori sau alte ocazii festive. Ingrediente pentru ...

Read More »

Cornulețe cu brânză și gem

Cornulețe cu brânză și gem

Cornulețele cu brânză și gem reprezintă o rețetă ușor de preparat, al cărei gust amintește de aromele copilăriei. Cornulețele cu brânză și gem au la bază un aluat fraged cu brânză, uns cu gem, pentru un plus de savoare. Ingrediente pentru cornulețe cu brânză și gem: 200 g unt 200 g făină 200 g brânză de vacă 1 lingură de ...

Read More »

Carne de pui cu mango si cuscus

Carne de pui cu mango si cuscus

Carnea de pui cu cuscus si mango este o reteta de inspiratie internationala care imbina gustul clasic al puiului fraged la tava cu aroma fructului de mango, adica imbina gustul mancarii satioase cu cel al desertului mult asteptat.

Read More »

Cremă de ciocolată cu frișcă

Cremă de ciocolată cu frișcă

Crema de ciocolată cu frișcă reprezintă o rețetă ușoară de desert savuros, care nu necesită coacere. Crema de ciocolată cu frișcă este stratificată, la bază având biscuiți sfărâmați. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru-șase porții. Ingrediente pentru cremă de ciocolată cu frișcă: Pentru cremă: 200 g cremă de brânză fină 2/3 cană cremă de ciocolată, de exemplu Nutella ...

Read More »