RETETE DE SARBATORI

Garnitura cu ciuperci si spanac

Garnitura cu ciuperci si spanac

Garnitura cu ciuperci si spanac pe care v-o prezentam astazi isi are originea in partea de sud a Italiei, unde este foarte apreciata. Garnitura cu ciuperci si spanac poate fi preparata cu orice ocazie, deoarece este perfecta pentru a insoti orice fel de friptura, peste, paste sau mancaruri pe baza de oua, iar otetul balsamic ii ofera un gust interesant. ...

Read More »

Bunatati din orez expandat cu caramel

Bunatati din orez expandat cu caramel

Bunatatile din orez expandat cu caramel reprezinta o reteta minunata de desert sau o idee de gustare dulce, de care va puteti bucura oricand doriti sa preparati usor ceva aromat. Bunatatile din orez expandat cu caramel se pot realiza sub forma de batoane sau cu aspect de prajituri. Va prezentam cum puteti prepara 20 – 25 de portii. Ingrediente pentru ...

Read More »

Placinta cu carne de pui si morcovi

Placinta cu carne de pui si morcovi

Delicatesa de pui cu crusta de morcov reprezinta mancarea ideala pentru un picnic, pentru pranzul luat la birou sau pachetelul micutului pentru scoala, aceasta mancare imbinand gustul inconfundabil al carnii de pui frageda cu morcovul copt.

Read More »

Cozonac „trandafir” cu stafide

Cozonac „trandafir” cu stafide

Cozonacul „trandafir” cu stafide reprezintă o alternativă la cozonacul clasic, datorită aspectului deosebit. Cozonacul „trandafir” cu stafide este foarte gustos și aromat; este ideal pentru ocaziile festive sau sărbători, mai ales dacă doriți să vă impresionați invitații. Ingrediente pentru cozonac „trandafir” cu stafide: 600 g făină 100 g unt ținut la temperatura camerei 200 ml lapte 2 ouă un plic ...

Read More »