RETETE DE SARBATORI

Mâncare de conopidă și mazăre

Mâncare de conopidă și mazăre

Mâncarea de conopidă și mazăre este o rețetă sănătoasă și ușor de preparat, ideală pentru masa de prânz sau cină. Mâncarea de conopidă și mazăre este sățioasă și bogată în nutrienți. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru mâncare de conopidă și mazăre: o căpățână de conopidă potrivit de mare o cană de mazăre decongelată puțină ...

Read More »

Ștrudel din cartofi cu mere și stafide

Ștrudel din cartofi cu mere și stafide

Ștrudelul din cartofi cu mere și stafide este o rețetă pentru un desert foarte gustos, pe care îl puteți prepara cu orice ocazie.   Ștrudelul din cartofi cu mere și stafide își are originea în bucătăria germană. Se consumă cald și puteți adăuga, pentru un plus de savoare, sos de vanilie sau puțină înghețată, tot de vanilie. Ingrediente pentru ștrudel ...

Read More »

Somon cu sos de coriandru

Somon cu sos de coriandru

Somonul cu sos de coriandru este o rețetă simplă și delicioasă, ideală pentru cină, care este gata în circa 20 de minute. Somonul cu sos de coriandru se prepară la tigaie sau pe grill, iar rezultatul este unul fraged și deosebit de gustos. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru două porții. Ingrediente pentru somon cu sos de coriandru: ...

Read More »

Clatite pufoase din porumb dulce

Clatite pufoase din porumb dulce

Clatitele pufoase din porumb dulce reprezinta alegerea perfecta daca doriti sa incercati o reteta noua de clatite, care pe langa gustul savuros, au si un aspect senzational. Clatitele pufoase din porumb dulce se pot consuma la micul dejun, sub forma de gustare intre mese, ca desert sau aperitiv la mesele festive. Va prezentam cum puteti pregati patru portii delicioase. Ingrediente ...

Read More »

Păstăi de fasole sotate cu oregano

Păstăi de fasole sotate cu oregano

Păstăile de fasole sotate cu oregano reprezintă o rețetă culinară foarte gustoasă și hrănitoare, ideală pentru masa de prânz sau cină. Păstăile de fasole sotate cu oregano se pot consuma atât drept garnitură, cât și ca fel principal, alături de mămăligă și mujdei de usturoi, de exemplu. Ingrediente pentru păstăi de fasole sotate cu oregano: 900 g păstăi de fasole (proaspătă ...

Read More »

Piept de curcan la abur

Piept de curcan la abur

Pieptul de curcan cu legume la abur este o reteta culinara mai complexa, dar foarte satioasa si aromata potrivita momentelor speciale petrecute impreuna cu familia si prietenii, dar si cinei de Craciun.

Read More »

Chec cu ciocolată

Chec cu ciocolată

Ce poate fi mai bun decât o felie de chec cu un gust intens de ciocolată, lângă o cană de ceai pe o vreme mohorâtă? De aceea, vă propun o reţetă uşoară, care se prepară în paşi rapizi, adică chec cu ciocolată. Timp de pregătire: 60 min Ingrediente – 200 g făină – 100 g zahăr – 100 g unt – ...

Read More »

Ciorbă de fasole boabe cu tarhon

Ciorbă de fasole boabe cu tarhon

Ciorba de fasole boabe cu tarhon reprezintă o rețetă de ciorbă simplă, dar gustoasă, cu legume, acrită cu tarhon ținut în oțet. Ciorba de fasole boabe cu tarhon se prepară în mai puțin de o oră. Se poate prepara în mai multe versiuni, iar aceasta este una de post. Ingrediente pentru ciorbă de fasole boabe cu tarhon: 500 g de ...

Read More »