RETETE DE SARBATORI

Salată de varză cu quinoa

Salată de varză cu quinoa

Salata de varză cu quinoa este o alegere potrivită de salată sănătoasă și sățioasă, pe care o puteți consuma simplă sau drept garnitură la fripturi. Salata de varză cu quinoa este ușor de făcut și este gata în scurt timp. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru salată de varză cu quinoa: 2 căni de ...

Read More »

Supă Gazpacho

Supă Gazpacho

Supa Gazpacho este o rețetă de supă rece cu specific spaniol, ce are la bază doar ingrediente crude, îmbinate armonios. Supa Gazpacho este sănătoasă, bogată în vitamine și antioxidanți, iar prepararea sa se face cu ușurință, folosind un blender. Această supă se consumă rece, cu crutoane și/sau alte legume crude tocate mărunt. Ingrediente pentru supă Gazpacho: 4 sau 5 roșii ...

Read More »

Trigoane cu mere

Trigoane cu mere

Trigoanele cu mere sunt savuroase, fragede și ușor de făcut, fiind soluția ideală pentru momentele în care doriți să preparați ceva sățios și aromat. Trigoanele cu mere pot fi preparate cu orice ocazie. Vă prezentăm o rețetă simplă și savuroasă. Ingrediente pentru trigoane cu mere: un pachet de aluat pentru foietaj (congelat) 4 – 5 mere potrivit de mari scorțișoară ...

Read More »

Salată de ardei grași

Salată de ardei grași

Salata de ardei grași reprezintă o rețetă ușoară și rapidă, care se prepară din câteva ingrediente aflate la îndemâna oricui. Salata de ardei grași va fi gata în circa 15 minute. Puteți consuma această salată ca atare sau drept garnitură, de exemplu, la piure de cartofi sau mâncăruri cu carne. Ingrediente pentru salată de ardei grași: 3 ardei grași roșii, ...

Read More »

Drob din quinoa și legume

Drob din quinoa și legume

Drobul din quinoa și legume este o rețetă de post ușor de preparat, hrănitoare, bazată pe ingrediente sănătoase. Drobul din quinoa și legume conține și plante aromatice, în cazul de față pătrunjel și busuioc verde, care oferă un plus de savoare. Puteți servi drobul împreună cu o salată verde. Ingrediente pentru drob din quinoa și legume: 2 + ½ căni ...

Read More »

Pilaf cu porumb

Pilaf cu porumb

Pilaful cu porumb este adaptabil, întrucât permite asocierea cu mai multe mâncăruri. De aceea, îl puteți consuma simplu sau drept garnitură. Pilaful cu porumb este ușor de făcut, aromat, sățios, dar în același timp, nu încarcă stomacul. Ingrediente pentru pilaf cu porumb: o cană de orez cu bob lung (de exemplu, Basmati) ½ cană de porumb la conservă 5 căței ...

Read More »

Sos de roșii aromat

Sos de roșii aromat

Sosul de roșii aromat este o rețetă care se prepară cu ușurință acasă, din ingrediente sănătoase. Sosul de roșii aromat este adaptabil, ideal pentru a da savoare și culoare pastelor, fasolei bătute, dar îmbunătățește și gustul preparatelor precum chili sau a celor pe bază de quinoa, ton, linte și multe altele. Ingrediente pentru sos de roșii aromat: 1 ½ cană de roșii tăiate sub ...

Read More »

Cartofi natur de post

Cartofi natur de post

Cartofii natur de post se prepară ușor și rapid, din puține ingrediente, iar gustul lor este foarte bun. Cartofii natur de post se pot consuma ca fel principal pentru prânz sau cină, ca atare ori drept garnitură la diverse mâncăruri cu carne. Există diferite variante pentru cartofii natur; aceasta este una simpla, de post, care se prepară cu ulei. Ingrediente pentru ...

Read More »

Salată de ridichi și verdețuri

Salată de ridichi și verdețuri

Salata de ridichi și verdețuri este una sănătoasă și extrem de simplu de preparat, întrucât presupune puține ingrediente. Salata de ridichi și verdețuri este foarte gustoasă și se poate consuma atât ca atare, cât și drept garnitură pentru o varietate foarte mare de mâncăruri gătite sau fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru circa șase-opt porții. Ingrediente pentru ...

Read More »