RETETE DE SARBATORI

Piept de curcan la abur

Piept de curcan la abur

Pieptul de curcan cu legume la abur este o reteta culinara mai complexa, dar foarte satioasa si aromata potrivita momentelor speciale petrecute impreuna cu familia si prietenii, dar si cinei de Craciun.

Read More »

Chec cu ciocolată

Chec cu ciocolată

Ce poate fi mai bun decât o felie de chec cu un gust intens de ciocolată, lângă o cană de ceai pe o vreme mohorâtă? De aceea, vă propun o reţetă uşoară, care se prepară în paşi rapizi, adică chec cu ciocolată. Timp de pregătire: 60 min Ingrediente – 200 g făină – 100 g zahăr – 100 g unt – ...

Read More »

Ciorbă de fasole boabe cu tarhon

Ciorbă de fasole boabe cu tarhon

Ciorba de fasole boabe cu tarhon reprezintă o rețetă de ciorbă simplă, dar gustoasă, cu legume, acrită cu tarhon ținut în oțet. Ciorba de fasole boabe cu tarhon se prepară în mai puțin de o oră. Se poate prepara în mai multe versiuni, iar aceasta este una de post. Ingrediente pentru ciorbă de fasole boabe cu tarhon: 500 g de ...

Read More »

Placinta cu afine

Placinta cu afine

Placintele cu afine reprezinta o reteta de desert delicioasa, ce merita incercata datorita aromei oferite de crema placintei, dar si de pata de culoare ce face placinta irezistibila.

Read More »

Fulgi de ovăz cu sirop de arțar

Fulgi de ovăz cu sirop de arțar

Fulgii de ovăz cu sirop de arțar reprezintă o alegere minunată pentru un mic dejun sățios și dulce. Fulgii de ovăz cu sirop de arțar sunt gata în circa 30 de minute și puteți folosi și fructe de pădure sau dulceața preferată. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru fulgi de ovăz cu sirop de arțar: ...

Read More »

Carne de pui cu măsline și migdale

Carne de pui cu măsline și migdale

Carnea de pui cu măsline și migdale este o mâncare condimentată, care este gata în circa 30 de minute. Carnea de pui cu măsline și migdale are un gust bogat în arome care amintesc de bucătăria spaniolă. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru carne de pui cu măsline și migdale: 4 bucăți de carne ...

Read More »

Salată în stil libanez

Salată în stil libanez

Salata în stil libanez este sănătoasă, aromată și se poate consuma atât ca atare, cât și drept garnitură la fripturi. Salata în stil libanez este gata în circa 15 minute și se prepară ușor, din ingrediente care se găsesc la supermarketuri. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru un bol mare. Ingrediente pentru salată în stil libanez: ½ cană ...

Read More »

Somon cu pesmet aromat

Somon cu pesmet aromat

Somonul cu pesmet aromat este o rețetă savuroasă pe care o puteți prepara cu ușurință pentru prânz sau cină. Somonul cu pesmet aromat este gata în circa 25 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru trei porții. Ingrediente pentru somon cu pesmet aromat: 520 g file de somon 1+½ linguriță de muștar Dijon ½ linguriță miere 2 ...

Read More »

Prăjitura „Domino”

Prăjitura „Domino”

Prăjitura „Domino” reprezintă un desert surprinzător asemănător cu checul, potrivit în special ocaziilor festive, deoarece va impresiona invitații. Prăjitura „Domino” mai este cunoscută și sub numele de „Battenberg”. Aceasta are în compoziție două tipuri de creme, pentru a oferi aspectul inedit și aromele savuroase, iar la final este învelită în glazură de ciocolată și/sau marțipan. Ingrediente pentru prăjitura „Domino”: 250 ...

Read More »

Paste în stil asiatic

Paste în stil asiatic

Pastele în stil asiatic reprezintă o rețetă culinară gustoasă și condimentată, care se prepară ușor și rapid. Pastele în stil asiatic sunt gata în circa 15 minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru paste în stil asiatic: 250 g paste 2 ardei grași de orice culoare 2 ardei iuți jalapeño un castravete mare 8 ...

Read More »