RETETE DE SARBATORI

Prăjitura „Domino”

Prăjitura „Domino”

Prăjitura „Domino” reprezintă un desert surprinzător asemănător cu checul, potrivit în special ocaziilor festive, deoarece va impresiona invitații. Prăjitura „Domino” mai este cunoscută și sub numele de „Battenberg”. Aceasta are în compoziție două tipuri de creme, pentru a oferi aspectul inedit și aromele savuroase, iar la final este învelită în glazură de ciocolată și/sau marțipan. Ingrediente pentru prăjitura „Domino”: 250 ...

Read More »

Paste în stil asiatic

Paste în stil asiatic

Pastele în stil asiatic reprezintă o rețetă culinară gustoasă și condimentată, care se prepară ușor și rapid. Pastele în stil asiatic sunt gata în circa 15 minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru paste în stil asiatic: 250 g paste 2 ardei grași de orice culoare 2 ardei iuți jalapeño un castravete mare 8 ...

Read More »

Ruladă cu cremă și jeleu de căpșuni

Ruladă cu cremă și jeleu de căpșuni

Rulada cu cremă și jeleu de căpșuni este o rețetă ideală pentru ocaziile festive, dar și pentru momentele în care doriți să impresionați musafirii, ori pur și simplu aveți poftă de ceva dulce. Rulada cu cremă și jeleu de căpșuni reprezintă o combinație savuroasă. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru 10 – 12 porții. Ingrediente pentru ruladă cu ...

Read More »

Cotlete de porc cu sos Pesto

Cotlete de porc cu sos Pesto

Cotletele de porc cu sos Pesto sunt un deliciu pe care il puteti savura la cina. Aveti nevoie doar de cateva ingrediente savuroase, care se imbina armonios. Cotletele de porc cu sos Pesto reprezinta o combinatie satioasa pe care o puteti consuma ca atare sau impreuna cu o garnitura de salata. Va prezentam cum puteti prepara o cantitate pentru patru portii. ...

Read More »

Piure din conopidă cu brânză și usturoi

Piure din conopidă cu brânză și usturoi

Piureul din conopidă cu brânză și usturoi este o rețetă de mâncare sănătoasă de origine franțuzească, ce se prepară în 25 – 30 de minute. Piureul din conopidă cu brânză și usturoi se poate consuma atât ca atare, cât și drept garnitură pentru diverse fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru conopidă cu brânză ...

Read More »

Salată cu quinoa în stil grecesc

Salată cu quinoa în stil grecesc

Salata cu quinoa în stil grecesc este o rețetă care se prepară ușor și rapid, este gustoasă și are un aspect festiv. Salata cu quinoa în stil grecesc se poate consuma ca atare sau drept garnitură la diverse fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru opt porții. Ingrediente pentru salată cu quinoa în stil grecesc: 3 căni de ...

Read More »

Reţetă caltaboşi făcuţi în casă

Reţetă caltaboşi făcuţi în casă

Caltaboşul este un preparat tradiţional românesc cu adevărat delicios. Există multe reţete care vă pot ajuta să pregătiţi caltaboşi foarte buni,dar reţeta pe care v-o propunem noi azi este cu certitudine cea mai bună. Dacă urmaţi paşii indicaţi de noi, veţi reuşi să preparaţi cei mai buni caltaboşi. Ingrediente necesare pentru reţeta de caltaboşi: 1 kg de carne grasă de ...

Read More »

Boluri de ciocolata fina

Boluri de ciocolata fina

Boluri de ciocolata fina reprezinta reteta ideala pentru orice desert, fie ca este vorba despre o petrecere, fie ca este vorba despre un desert pregatit pentru cei dragi intr-o zi oarecare.

Read More »

Prăjitură cu scorţişoară şi nuci

Prăjitură cu scorţişoară şi nuci

Se apropie un eveniment special în viaţa voastră şi vă doriţi să pregătiţi un desert absolut delicios? Dacă vreţi să aflaţi cum să pregătiţi o prăjitură minunată, nu trebuie decât să fiţi atente la următoarele rânduri. Vă vom prezenta o reţetă rapidă şi foarte uşor de preparat. Este vorba despre o reţetă de prăjitură cu scorţişoară şi nuci. Ingrediente necesare ...

Read More »

Madlene cu lămâie

Madlene cu lămâie

Madlenele cu lămâie sunt niște prăjiturele delicioase cu aspect de scoici și textură asemănătoare cu cea a pandișpanului. Madlenele cu lămâie reprezintă un deliciu cu specific franțuzesc și sunt ușor de preparat. Există diverse tipuri de madlene (cunoscute și ca Madeleine, în original), dar această versiune are în compoziție coaja rasă și zeama de la o lămâie. Vă prezentăm cum ...

Read More »