RETETE DE SARBATORI

Prajitura Ecler fără coacere

Prajitura Ecler fără coacere

Prajitura Ecler fără coacere reprezintă un desert cremos, în straturi, ușor de preparat pentru orice ocazie. Prajitura Ecler fără coacere este foarte gustoasă și are un aspect festiv. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru o tavă cu dimensiunile de 23×33 cm. Ingrediente pentru prajitura Ecler fără coacere: Pentru umplutură: 100 ml de budincă instant de vanilie, preparată conform ...

Read More »

File de somon cu sos de coriandru și lime

File de somon cu sos de coriandru și lime

Fileurile de somon cu sos de coriandru și lime reprezintă o rețetă care se prepară ușor și rapid, fiind gata în circa 15 minute. Fileurile de somon cu sos de coriandru și lime este o combinație delicioasă cu aspect festiv. Vă prezentăm cum puteți prepara șase porții. Puteți folosi sosul de coriandru și lime și în combinație cu alte mâncăruri. ...

Read More »

Ciorbă cu carne de miel

Ciorbă cu carne de miel

Ciorba cu carne de miel este o rețetă culinară foarte gustoasă, răcoritoare și ușor de preparat. Ciorba cu carne de miel este gata în mai puțin de 90 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru opt porții. Ingrediente pentru ciorbă cu carne de miel: carne de miel un ou o cutie de roșii in bulion, cubulețe o ...

Read More »

Pasca cu multa branza dulce si stafide

Pasca cu multa branza dulce si stafide

Pasca cu multa branza dulce si stafide este o reteta romaneasca pentru unul dintre cele mai bune preparate specifice Pastelui. Pasca cu multa branza dulce si stafide este usor de pregatit, iar aroma sa este una absolut delicioasa. Ingrediente pentru pasca cu multa branza dulce si stafide: Pentru aluat: 2 oua proaspete 500 g faina 30 g drojdie 150 g unt 250 ...

Read More »

Tort cu ciocolată și bezea

Tort cu ciocolată și bezea

Tortul cu ciocolată și bezea este combinația perfectă dintre blatul pufos cu ciocolată, un strat de marmeladă, glazura de bezea și un topping crocant. Tortul cu ciocolată și bezea este gata în circa o oră și jumătate. Vă prezentăm o versiune cu alune de pădure și marmeladă de prune, dar puteți adapta rețeta în funcție de preferințe, deoarece sunt posibile ...

Read More »

Drob de miel

Drob de miel

Drobul de miel este un preparat foarte gustos, nelipsit de pe mesele multor persoane în perioada sărbătorilor pascale. Drob de miel este o rețetă culinară cu gust deosebit, foarte aromat, care va fi gata în două ore și 25 de minute. Ingrediente pentru drob de miel: 500 g carne de miel organe de miel (ficat, inimă, rinichi) 3 ouă (crude) ...

Read More »

Pasca frageda cu smantana

Pasca frageda cu smantana

Pasca frageda cu smantana este un preparat traditional romanesc foarte gustos, care nu trebuie sa lipseasca din meniul pentru Sfintele Pasti.   Pasca frageda cu smantana se pregateste rapid si are un gust minunat, care va bucura intreaga familie la masa de sarbatori. Ingrediente pentru pasca frageda cu smantana: Pentru aluat: ½ pahar cu smantana 1 pahar de unt 3 ½ ...

Read More »