RETETE DE SARBATORI

Budincă din cacao cu lapte de migdale

Budincă din cacao cu lapte de migdale

Budinca din cacao cu lapte de migdale este o rețetă de desert savuros, pe care îl puteți prepara cu orice ocazie. Budinca din cacao cu lapte de migdale este gata în circa 15 minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru șapte porții. Ingrediente pentru budincă din cacao cu lapte de migdale: ⅓ cană de zahăr ⅓ cană pudră ...

Read More »

Tăiței cu ghimbir și ceapă verde

Tăiței cu ghimbir și ceapă verde

Tăițeii cu ghimbir și ceapă verde reprezintă o rețetă inspirată din bucătăria chinezească, ce presupune îmbinarea mai multor arome. Tăițeii cu ghimbir și ceapă verde sunt ușor de preparat și necesită ingrediente cu o mulțime de proprietăți benefice organismului. Ingrediente pentru tăiței cu ghimbir și ceapă verde: 280 g tăiței o lingură de boia de ardei chili 2 lingurițe de ...

Read More »

Hummus cu Tahini si sfecla rosie

Hummus cu Tahini si sfecla rosie

Hummusul cu Tahini si sfecla rosie se poate consuma simplu sau impreuna cu legume, pita ori se poate intinde pe paine, deoarece este cremos. Hummusul cu Tahini si sfecla rosie este o reteta sanatoasa si gustoasa, care se prepara foarte simplu si este gata in doar 20 de minute. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru sase portii. Ingrediente ...

Read More »

Bomboane din nuci, curmale și fulgi de cocos

Bomboane din nuci, curmale și fulgi de cocos

Bomboanele din nuci, curmale și fulgi de cocos reprezintă o alegere minunată pentru momentele în care aveți poftă de ceva dulce și ușor de făcut. Bomboanele din nuci, curmale și fulgi de cocos sunt gata într-un timp foarte scurt, întrucât nu aveți nevoie decât de un blender sau un robot de bucătărie. Ingrediente pentru bomboane din nuci, curmale și fulgi ...

Read More »

Prăjitură cu alune de pădure și cocos

Prăjitură cu alune de pădure și cocos

Prăjitura cu alune de pădure și cocos este un desert savuros, care se prepară ușor și nu presupune coacere, ci depozitarea la frigider pentru o oră. Prăjitura cu alune de pădure și cocos mai conține curmale, scorțișoară și cacao. Este o rețetă de post, însă o puteți prepara cu orice ocazie. Ingrediente pentru prăjitură cu alune de pădure și cocos: ...

Read More »

Sarmale cu orez în foi de varză murată

Sarmale cu orez în foi de varză murată

Sarmalele cu orez în foi de varză murată reprezintă o mâncare cu specific românesc, foarte apreciată în special în perioada postului. Sarmalele cu orez în foi de varză murată sunt delicioase, ideale pentru o masă sățioasă. Ingrediente pentru sarmale cu orez în foi de varză murată: 1 varză murată de dimensiuni mari, potrivit de sărată şi spălată bine 1 cană ...

Read More »

Iahnie de fasole în stil clasic

Iahnie de fasole în stil clasic

Iahnia de fasole în stil clasic este o rețetă de post, cu specific românesc. Acest fel de mâncare este unul simplu, dar foarte apreciat. Iahnia de fasole în stil clasic se poate mânca atât caldă, cât și rece, împreună cu murături sau cu alte acrituri, în funcție de preferință. În perioadele în care se mănâncă de dulce, aceasta se poate consuma ...

Read More »

Orez condimentat

Orez condimentat

Orezul condimentat reprezintă o idee grozavă pentru zilele în care doriți să mâncați ceva sățios, care îmbină mai multe arome. Orezul condimentat este o rețetă inspirată din bucătăria indiană și este ușor de preparat, iar ingredientele se găsesc la orice supermarket. Ingrediente pentru orez condimentat: 2 căni de orez fiert (de preferat, fiert în ziua precendentă) 8 căței de usturoi, ...

Read More »

Mâncare de conopidă și mazăre

Mâncare de conopidă și mazăre

Mâncarea de conopidă și mazăre este o rețetă sănătoasă și ușor de preparat, ideală pentru masa de prânz sau cină. Mâncarea de conopidă și mazăre este sățioasă și bogată în nutrienți. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru mâncare de conopidă și mazăre: o căpățână de conopidă potrivit de mare o cană de mazăre decongelată puțină ...

Read More »
Loading..