RETETE DE SARBATORI

Placinta cu carne de pui si morcovi

Placinta cu carne de pui si morcovi

Delicatesa de pui cu crusta de morcov reprezinta mancarea ideala pentru un picnic, pentru pranzul luat la birou sau pachetelul micutului pentru scoala, aceasta mancare imbinand gustul inconfundabil al carnii de pui frageda cu morcovul copt.

Read More »

Cozonac „trandafir” cu stafide

Cozonac „trandafir” cu stafide

Cozonacul „trandafir” cu stafide reprezintă o alternativă la cozonacul clasic, datorită aspectului deosebit. Cozonacul „trandafir” cu stafide este foarte gustos și aromat; este ideal pentru ocaziile festive sau sărbători, mai ales dacă doriți să vă impresionați invitații. Ingrediente pentru cozonac „trandafir” cu stafide: 600 g făină 100 g unt ținut la temperatura camerei 200 ml lapte 2 ouă un plic ...

Read More »

Prajitura Ecler fără coacere

Prajitura Ecler fără coacere

Prajitura Ecler fără coacere reprezintă un desert cremos, în straturi, ușor de preparat pentru orice ocazie. Prajitura Ecler fără coacere este foarte gustoasă și are un aspect festiv. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru o tavă cu dimensiunile de 23×33 cm. Ingrediente pentru prajitura Ecler fără coacere: Pentru umplutură: 100 ml de budincă instant de vanilie, preparată conform ...

Read More »

File de somon cu sos de coriandru și lime

File de somon cu sos de coriandru și lime

Fileurile de somon cu sos de coriandru și lime reprezintă o rețetă care se prepară ușor și rapid, fiind gata în circa 15 minute. Fileurile de somon cu sos de coriandru și lime este o combinație delicioasă cu aspect festiv. Vă prezentăm cum puteți prepara șase porții. Puteți folosi sosul de coriandru și lime și în combinație cu alte mâncăruri. ...

Read More »

Ciorbă cu carne de miel

Ciorbă cu carne de miel

Ciorba cu carne de miel este o rețetă culinară foarte gustoasă, răcoritoare și ușor de preparat. Ciorba cu carne de miel este gata în mai puțin de 90 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru opt porții. Ingrediente pentru ciorbă cu carne de miel: carne de miel un ou o cutie de roșii in bulion, cubulețe o ...

Read More »

Pasca cu multa branza dulce si stafide

Pasca cu multa branza dulce si stafide

Pasca cu multa branza dulce si stafide este o reteta romaneasca pentru unul dintre cele mai bune preparate specifice Pastelui. Pasca cu multa branza dulce si stafide este usor de pregatit, iar aroma sa este una absolut delicioasa. Ingrediente pentru pasca cu multa branza dulce si stafide: Pentru aluat: 2 oua proaspete 500 g faina 30 g drojdie 150 g unt 250 ...

Read More »