RETETE DE SARBATORI

Supă-cremă de morcovi și coriandru

Supă-cremă de morcovi și coriandru

Supa-cremă de morcovi și coriandru este sănătoasă, ușoară, perfectă pentru masa de prânz sau cină. Supa-cremă de morcovi și coriandru va fi gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru supă-cremă de morcovi și coriandru: 450 g morcovi curățați de coajă și mărunțiți 1 lingură de coriandru uscat o mână ...

Read More »

Cușcuș cu lămâie, măsline și pătrunjel

Cușcuș cu lămâie, măsline și pătrunjel

Cușcușul cu lămâie, măsline și pătrunjel este o rețetă rapidă, sănătoasă și sățioasă, cu o aromă deosebită. Cușcușul cu lămâie, măsline și pătrunjel este gata în 15 minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru cușcuș cu lămâie, măsline și pătrunjel: 1 + ½ căni de cușcuș 1 + ½ căni de apă clocotită 1 ...

Read More »

Ciorbă de legume asortate

Ciorbă de legume asortate

Ciorba de legume asortate este o alegere potrivită pentru masa de prânz, deoarece este foarte sănătoasă și ușor de făcut. Ciorba de legume asortate este gata în circa 50 – 60 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru opt porții. Ingrediente pentru ciorbă de legume asortate: 150 g fasole verde 4 – 5 roșii 4 cartofi 2 ...

Read More »

Gogosi cu nuca de cocos si lime

Gogosi cu nuca de cocos si lime

Gogosi cu nuca de cocos si lime este o reteta ideala pentru un desert festiv, pe care o puteti prepara fara dificultate de sarbatori.   Gogosile cu nuca de cocos si lime reprezinta alegerea perfecta daca doriti sa incercati o reteta deosebit de savuroasa. Va prezentam cum puteti prepara 12 bucati. Ingrediente pentru gogosi cu nuca de cocos si lime: ...

Read More »

Negresă cu stafide

Negresă cu stafide

Negresa cu stafide este o rețetă de prăjitură de post, dar care poate fi preparată oricând, pentru că este ușor de făcut și are un gust foarte bun.   Negresa cu stafide este gata în circa 40 de minute și este o variantă interesantă, ce presupune îmbinarea mai multor arome. Ingrediente pentru negresă cu stafide: 300-400 g faină 300 g ...

Read More »

Fasole cu ierburi aromatice și roșii coapte

Fasole cu ierburi aromatice și roșii coapte

Fasolea cu ierburi aromatice și roșii coapte este o rețetă ușoară, care, în același timp, reprezintă și o bună sursă de proteine. Fasolea cu ierburi aromatice și roșii coapte este o mâncare sățioasă, specifică regiunii Toscana, din Italia. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru-șase porții. Ingrediente: 2 căni de fasole boabe, fiartă 1 lingură de oțet balsamic 1 ...

Read More »

Chec cu fructe confiate și rahat

Chec cu fructe confiate și rahat

Checul cu fructe confiate și rahat este o rețetă delicioasă, care îmbină textura pufoasă a checului, cu aroma oferită de fructele confiate. Checul cu fructe confiate și rahat este gata în circa o oră și jumătate și poate fi servit oricând, mai ales la ocazii sau de sărbători. Ingrediente pentru chec cu fructe confiate și rahat: 4 ouă 200 g ...

Read More »

Sote de ciuperci

Sote de ciuperci

Soteul de ciuperci are un gust savuros și se poate consuma atât simplu, cât și sub formă de garnitură la fripturi. Soteul de ciuperci este gata în circa 20 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru sote de ciuperci: 340 g ciuperci Champignon, tăiate sub formă de felii subțiri 3 căței de usturoi ...

Read More »