RETETE DE SARBATORI

Tarta de sparanghel cu Mascarpone

Tarta de sparanghel cu Mascarpone

Tarta de sparanghel cu Mascarpone este o reteta condimentata perfecta pentru cina, intrucat este usoara si hranitoare, iar gustul sau este imbietor. Tarta de sparanghel cu Mascarpone merge consumata impreuna cu o salata preferata de sezon. Va prezentam cum puteti pregati sase-opt portii delicioase. Ingrediente pentru tarta de sparanghel cu Mascarpone: 250 g foietaj 450 g sparanghel Parmezan ¼ ceasca ...

Read More »

Vin fiert cu arome

Vin fiert cu arome

Vinul fiert cu arome este o rețetă de cocktail festiv, ideal pentru petrecerile care au loc cu ocazia sărbătorilor din timpul iernii, dar și pentru serile în care doriți să vă relaxați cu o băutură caldă. Vinul fiert cu arome are un gust special, oferit de scorțișoară, cuișoare, anason stelat și miere. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru ...

Read More »

Nuci umplute cu cremă

Nuci umplute cu cremă

Nucile umplute cu cremă se prepară ușor, sunt fragede și extrem de gustoase, cu aspect festiv. Nucile umplute cu cremă reprezintă o rețetă clasică de fursecuri de casă, ce pot fi preparate în mai multe variante. Vă prezentăm cum puteți prepara o versiune cu cremă de nuci măcinate, cacao și esență de rom. Ingrediente pentru nuci umplute cu cremă: Pentru ...

Read More »

Pui la cuptor cu vinegreta

Pui la cuptor cu vinegreta

Puiul la cuptor cu vinegreta se prepara repede si usor, reteta aceasta fiind una satioasa, dar si foarte gustoasa, ideala asadar pentru mesele festive, dar si pentru clipele in care vrei sa iti bucuri familia cu ceva delicios.

Read More »

Ruladă de biscuiți și nucă de cocos

Ruladă de biscuiți și nucă de cocos

Rulada de biscuiți și nucă de cocos reprezintă o rețetă de desert minunat, potrivit oricărei ocazii. Rulada de biscuiți și nucă de cocos este gata în două ore și 20 de minute, deoarece nu presupune coacere, dar trebuie să stea la rece. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru circa șase porții. Ingrediente pentru ruladă de biscuiți și nucă ...

Read More »

Cozonac „trandafir” cu stafide

Cozonac „trandafir” cu stafide

Cozonacul „trandafir” cu stafide reprezintă o alternativă la cozonacul clasic, datorită aspectului deosebit. Cozonacul „trandafir” cu stafide este foarte gustos și aromat; este ideal pentru ocaziile festive sau sărbători, mai ales dacă doriți să vă impresionați invitații. Ingrediente pentru cozonac „trandafir” cu stafide: 600 g făină 100 g unt ținut la temperatura camerei 200 ml lapte 2 ouă un plic ...

Read More »

„Faguri” pufoși

„Faguri” pufoși

„Fagurii” pufoși reprezintă o rețetă de vafe belgiene foarte gustoase, pe care le puteți prepara cu orice ocazie. „Fagurii” pufoși se pot prepara în mai multe versiuni, iar aceasta este una care presupune un aluat simplu, din câteva ingrediente. Ingrediente pentru „faguri” pufoși: 3 ouă 5 linguri de lapte faină 4 linguri de ulei 1/2 linguriță amoniac stins cu oțet ...

Read More »