Retete de Pasti

Va vom prezenta o lista cu retete de Pasti care va vor face sarbatorile mai fericite. Retete de pasti traditionale care cuprind retete de pasca si miel.

Cozonac impletit cu ciocolata si cirese

Cozonacul impletit cu ciocolata si cirese este o reteta fina si aromata, care se prepara fara dificultate.   Cozonacul impletit cu ciocolata si cirese are un gust minunat datorita combinatiei de aluat pufos cu umplutura...

Drob de miel – rețetă tradițională

Drobul de miel este nelipsit dintre bucatele tradiţionale de la masa de Paşti, alături de ouăle roşii şi cozonacul pufos cu nucă. Multe gospodine prepară drobul din măruntaiele de porc sau de pasăre. Eu...

Friptura de miel condimentata

Friptura de miel condimentata reprezinta o alegere savuroasa pentru masa festiva de Paste.Friptura de miel condimentata poate parea greu de preparat insa in realitate este destul de simplu de pregatit. Iata o reteta delicioasa...

Ciorbă cu carne de miel

Ciorba cu carne de miel este o rețetă culinară foarte gustoasă, răcoritoare și ușor de preparat.Ciorba cu carne de miel este gata în mai puțin de 90 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara...

Cel mai gustos cozonac de Paști

Cel mai gustos cozonac este atracția sărbătorilor Pascale, iar cei mici sunt mereu înnebuniți după el. Din acest motiv, am decis să împărtășim cu tine rețeta celui mai gustos cozonac cu nucă.Timpul de pregătire...

Pasca traditionala romaneasca

Pasca traditionala romaneasca este o reteta care se prepara foarte simplu si este nelipsita de pe mesele tuturor celor care tin sa respecte obiceiurile crestinesti stravechi.Pasca traditionala romaneasca are la baza un aluat pufos...

Prăjitură stratificată cu aromă de cafea

Prăjitura stratificată cu aromă de cafea reprezintă o alegere minunată în special pentru ocaziile în care aveți musafiri.Prăjitura stratificată cu aromă de cafea va fi gata în circa două ore. Este ideală pentru persoanele...

Tort cu ciocolată și bezea

Tortul cu ciocolată și bezea este combinația perfectă dintre blatul pufos cu ciocolată, un strat de marmeladă, glazura de bezea și un topping crocant.Tortul cu ciocolată și bezea este gata în circa o oră...

Piept de pui pe jambon

Piept de pui pe jambon reprezinta o reteta culinara deosebita, ideala pentru mesele festive luate in familie, dar si pentru mesele de sarbatori.

Cozonac cu crema de ciocolata

Cozonacul cu crema de ciocolata probabil reprezinta desertul ce nu va fi refuzat de nimeni, nici macar de cei care nu sunt fanii cozonacului tocmai datorita gustului bogat de ciocolata.

Cele mai noi stiri

error: Alert: Content is protected !!