Retete de post

Supa salsa

Supa salsa

Supa salsa reprezinta o reteta culinara inspirata din bucataria internationala, o mancare de post aromata, cu un continut slab de grasimi.

Read More »

Salată de cartofi cu măsline și ardei

Salată de cartofi cu măsline și ardei

Salata de cartofi cu măsline și ardei este o rețetă care se prepară ușor și poate fi consumată cu orice ocazie. Salata de cartofi cu măsline și ardei este simplă, gustoasă și sățioasă. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru un bol mare. Ingrediente pentru salată de cartofi cu măsline și ardei: 3 cartofi mari 50 g măsline fără ...

Read More »

Supă-cremă de morcovi și coriandru

Supă-cremă de morcovi și coriandru

Supa-cremă de morcovi și coriandru este sănătoasă, ușoară, perfectă pentru masa de prânz sau cină. Supa-cremă de morcovi și coriandru va fi gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru supă-cremă de morcovi și coriandru: 450 g morcovi curățați de coajă și mărunțiți 1 lingură de coriandru uscat o mână ...

Read More »

Cușcuș cu lămâie, măsline și pătrunjel

Cușcuș cu lămâie, măsline și pătrunjel

Cușcușul cu lămâie, măsline și pătrunjel este o rețetă rapidă, sănătoasă și sățioasă, cu o aromă deosebită. Cușcușul cu lămâie, măsline și pătrunjel este gata în 15 minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru cușcuș cu lămâie, măsline și pătrunjel: 1 + ½ căni de cușcuș 1 + ½ căni de apă clocotită 1 ...

Read More »

Ciorbă de legume asortate

Ciorbă de legume asortate

Ciorba de legume asortate este o alegere potrivită pentru masa de prânz, deoarece este foarte sănătoasă și ușor de făcut. Ciorba de legume asortate este gata în circa 50 – 60 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru opt porții. Ingrediente pentru ciorbă de legume asortate: 150 g fasole verde 4 – 5 roșii 4 cartofi 2 ...

Read More »

Negresă cu stafide

Negresă cu stafide

Negresa cu stafide este o rețetă de prăjitură de post, dar care poate fi preparată oricând, pentru că este ușor de făcut și are un gust foarte bun.   Negresa cu stafide este gata în circa 40 de minute și este o variantă interesantă, ce presupune îmbinarea mai multor arome. Ingrediente pentru negresă cu stafide: 300-400 g faină 300 g ...

Read More »

Fasole cu ierburi aromatice și roșii coapte

Fasole cu ierburi aromatice și roșii coapte

Fasolea cu ierburi aromatice și roșii coapte este o rețetă ușoară, care, în același timp, reprezintă și o bună sursă de proteine. Fasolea cu ierburi aromatice și roșii coapte este o mâncare sățioasă, specifică regiunii Toscana, din Italia. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru-șase porții. Ingrediente: 2 căni de fasole boabe, fiartă 1 lingură de oțet balsamic 1 ...

Read More »

Sote de ciuperci

Sote de ciuperci

Soteul de ciuperci are un gust savuros și se poate consuma atât simplu, cât și sub formă de garnitură la fripturi. Soteul de ciuperci este gata în circa 20 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru sote de ciuperci: 340 g ciuperci Champignon, tăiate sub formă de felii subțiri 3 căței de usturoi ...

Read More »

Salată de quinoa cu morcov

Salată de quinoa cu morcov

Salată de quinoa cu morcov este o rețetă culinară ușoară și rapidă, foarte gustoasă, pe care o puteți consuma oricând. Salată de quinoa cu morcov este gata în circa zece minute; aceasta mai conține și ardei gras, ceapă roșie și măsline și o puteți consuma ca atare sau drept garnitură la fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru ...

Read More »

Supă de linte roșie cu legume

Supă de linte roșie cu legume

Supa de linte roșie cu legume este o rețetă de supă foarte gustoasă, hrănitoare, care se prepară din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Supa de linte roșie cu legume este sățioasă, bogată în fibre și vitamine. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru două porții. Ingrediente pentru supă de linte roșie cu legume: 50 g linte roșie 2 tulpini ...

Read More »