Retete de post

Retete de post rapide si usor de facut. Retete de post cu cartofi si ciuperci si retete de post pentru prajituri.

Orez cu legume și verdețuri

Orez cu legume și verdețuri

Orezul cu legume și verdețuri este o rețetă culinară sățioasă, cu un gust foarte bun, grație aromelor oferite de diversitatea ingredientelor folosite. Orezul cu legume și verdețuri este gata în circa 50 de minute. Acest fel de mâncare poate fi servit cu murături sau salate murate. Ingrediente pentru orez cu legume și verdețuri: 250 g orez 4 morcovi potrivit de ...

Read More »

Ruladă de biscuiți și nucă de cocos

Ruladă de biscuiți și nucă de cocos

Rulada de biscuiți și nucă de cocos reprezintă o rețetă de desert minunat, potrivit oricărei ocazii. Rulada de biscuiți și nucă de cocos este gata în două ore și 20 de minute, deoarece nu presupune coacere, dar trebuie să stea la rece. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru circa șase porții. Ingrediente pentru ruladă de biscuiți și nucă ...

Read More »

Conopidă crocantă cu mirodenii

Conopidă crocantă cu mirodenii

Conopida crocantă cu mirodenii are un gust deosebit, datorită combinației interesante de arome, iar ingredientele sunt la îndemâna oricui. Conopida crocantă cu mirodenii se prepară ușor și este gata în circa 25 – 30 de minute. Ingrediente pentru conopidă crocantă cu mirodenii: floretele de la o conopidă 150 ml ulei de măsline 1 – 2 ardei chili uscaţi, mărunțiți 2 ...

Read More »

Clătite de post

Clătite de post

În timpul postului, se cam restrânge gama de deserturi pe care le puteţi savura, dar nu vă panicaţi! Există soluţii şi încă ce soluţii! Vă propun să încercaţi una dintre cele mai uşoare reţete pe care o puteţi face şi uşor şi repede: clătitele de post. Timp de preparare: 40 min Ingrediente: – 2 căni de făină – 2 căni ...

Read More »

Bomboane din nuci, curmale și fulgi de cocos

Bomboane din nuci, curmale și fulgi de cocos

Bomboanele din nuci, curmale și fulgi de cocos reprezintă o alegere minunată pentru momentele în care aveți poftă de ceva dulce și ușor de făcut. Bomboanele din nuci, curmale și fulgi de cocos sunt gata într-un timp foarte scurt, întrucât nu aveți nevoie decât de un blender sau un robot de bucătărie. Ingrediente pentru bomboane din nuci, curmale și fulgi ...

Read More »

Paste cu avocado și roșii

Paste cu avocado și roșii

Pastele cu avocado și roșii sunt foarte gustoase și pot fi consumate atât simple, cât și sub formă de garnitură la diverse fripturi. Pastele cu avocado și roșii sunt gata în circa 20 de minute. Ingrediente pentru paste cu avocado și roșii: 230 g paste (de exemplu, paste Capellini) ½ – ¾ dintr-un avocado mare 4 roșii potrivit de mari ...

Read More »

Ciorbă de fasole boabe cu tarhon

Ciorbă de fasole boabe cu tarhon

Ciorba de fasole boabe cu tarhon reprezintă o rețetă de ciorbă simplă, dar gustoasă, cu legume, acrită cu tarhon ținut în oțet. Ciorba de fasole boabe cu tarhon se prepară în mai puțin de o oră. Se poate prepara în mai multe versiuni, iar aceasta este una de post. Ingrediente pentru ciorbă de fasole boabe cu tarhon: 500 g de ...

Read More »

Fricassee de conopidă

Fricassee de conopidă

Fricassee de conopidă este o rețetă de garnitură simplă, care se prepară ușor, din ingrediente sănătoase. Fricassee de conopidă se poate consuma atât proaspătă, cât și reîncălzită, ca atare sau alături de fripturi sau mâncăruri pe bază de fructe de mare. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru fricassee de conopidă: 1 conopidă mică 2 ...

Read More »

Fulgi de ovăz cu sirop de arțar

Fulgi de ovăz cu sirop de arțar

Fulgii de ovăz cu sirop de arțar reprezintă o alegere minunată pentru un mic dejun sățios și dulce. Fulgii de ovăz cu sirop de arțar sunt gata în circa 30 de minute și puteți folosi și fructe de pădure sau dulceața preferată. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru fulgi de ovăz cu sirop de arțar: ...

Read More »