Retete de post

Retete de post rapide si usor de facut. Retete de post cu cartofi si ciuperci si retete de post pentru prajituri.

Fricassee de conopidă

Fricassee de conopidă

Fricassee de conopidă este o rețetă de garnitură simplă, care se prepară ușor, din ingrediente sănătoase. Fricassee de conopidă se poate consuma atât proaspătă, cât și reîncălzită, ca atare sau alături de fripturi sau mâncăruri pe bază de fructe de mare. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru fricassee de conopidă: 1 conopidă mică 2 ...

Read More »

Fulgi de ovăz cu sirop de arțar

Fulgi de ovăz cu sirop de arțar

Fulgii de ovăz cu sirop de arțar reprezintă o alegere minunată pentru un mic dejun sățios și dulce. Fulgii de ovăz cu sirop de arțar sunt gata în circa 30 de minute și puteți folosi și fructe de pădure sau dulceața preferată. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru fulgi de ovăz cu sirop de arțar: ...

Read More »

Sos de vanata cu ardei grasi

Sos de vanata cu ardei grasi

Sosul de vanata cu ardei grasi este sanatos, foarte gustos si se prepara in maximum 15 minute. Este excelent pentru masa de pranz sau cina. Sosul de vanata cu ardei grasi este o reteta de garnitura delicioasa ce insoteste in special friptura de vita la gratar, dar se mai poate asorta si cu diferite alte mancaruri cu carne gatite la ...

Read More »

Salata de cartofi cu marar si chimen

Salata de cartofi cu marar si chimen

Salata de cartofi cu mărar și chimen reprezintă o rețetă inspirată din bucătăria germană, se prepară ușor și rapid, din puține ingrediente. Salata de cartofi cu mărar și chimen poate fi consumată atât simplă, cât și drept garnitură la fripturi. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru șase porții. Ingrediente pentru salata de cartofi cu mărar și chimen: 900 ...

Read More »

Mancare de conopida, ciuperci si spanac

Mancare de conopida, ciuperci si spanac

Mâncarea de conopidă, ciuperci și spanac reprezintă o rețetă care se prepară ușor, are un număr redus de carbohidrați, fiind ideală pentru prânz sau cină. Mâncarea de conopidă, ciuperci și spanac va fi gata în circa 20 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru mâncare de conopidă, ciuperci și spanac: 400 g de ...

Read More »

Varza de Bruxelles cu sos de rodii

Varza de Bruxelles cu sos de rodii

Varza de Bruxelles cu sos de rodii reprezintă o rețetă ușoară și delicioasă, care se prepară rapid. Puteți consuma acest fel de mâncare atât ca atare, cât și drept garnitură la fripturi. Varza de Bruxelles cu sos de rodii va fi gata în circa 35 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru varză ...

Read More »

Piure de cartofi si telina

Piure de cartofi si telina

Piureul de cartofi și țelină reprezintă o rețetă care este ușor de făcut, fiind o alegere inspirată atât în zilele de post, cât și la mesele bogate. Piureul de cartofi și țelină este o mâncare simplă, dar foarte gustoasă, care se poate consuma atât ca atare, cât și drept garnitură la fripturi. Ingrediente pentru piure de cartofi și țelină: 1 ...

Read More »

Hummus cu anghinare

Hummus cu anghinare

Hummus-ul cu anghinare este o rețetă simplă, care se prepară ușor și rapid, fiind gata în circa zece minute. Hummus-ul cu anghinare se poate consuma în diverse variante, de exemplu, întins pe pâine sau legume crude ori fierte, adăugat peste paste sau cartofi copți, amestecat cu piureul de cartofi sau se poate pune peste pizza. Ingrediente pentru hummus cu anghinare: ...

Read More »

Sarmale cu orez în foi de varză murată

Sarmale cu orez în foi de varză murată

Sarmalele cu orez în foi de varză murată reprezintă o mâncare cu specific românesc, foarte apreciată în special în perioada postului. Sarmalele cu orez în foi de varză murată sunt delicioase, ideale pentru o masă sățioasă. Ingrediente pentru sarmale cu orez în foi de varză murată: 1 varză murată de dimensiuni mari, potrivit de sărată şi spălată bine 1 cană ...

Read More »

Budinca de orez cu mirodenii

Budinca de orez cu mirodenii

Budinca de orez cu mirodenii reprezintă o rețetă care se prepară foarte ușor, din puține ingrediente, fiind ideală pentru micul dejun sau ca desert. Budinca de orez cu mirodenii va fi gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții. Ingrediente pentru budinca de orez cu mirodenii: ¾ cană de orez Basmati 1+ ...

Read More »